Haal binnen één dag je reachtruckcertificaat in Almere

Bij ARBO Centrum kun je al binnen één dag je reachtruck certificaat halen. Je sluit de eendaagse basiscursus af met een examen waarbij je alle kennis die je die dag hebt opgedaan, moet toepassen. De basiscursus is geschikt voor iedereen die een reachtruckcertificaat wil behalen. Je vindt onze trainingslocaties door heel Nederland, waaronder in Almere.

Leer alles wat je moet weten om met de reachtruck te werken

Tijdens de cursus leer je van onze gecertificeerde instructeurs de basiskennis en –vaardigheden voor het bedienen van een reachtruck. Een reachtruck is een wendbare truck die wordt gebruikt voor het verplaatsen van pallets in een magazijn. Dankzij zijn speciale eigenschappen is de reachtruck erg geschikt voor gebruik in magazijnen met smalle paden en kleine draaipunten, maar dit zijn tegelijkertijd ook de moeilijkheden van het bedienen van een reachtruck.

De inhoud van de reachtruck cursus

Om een reachtruck veilig en verantwoord te kunnen bedienen, zijn bestuurders verplicht om minimaal een basiscursus te volgen. Tijdens deze cursus leer je onder andere over de risico’s die het werktuig met zich meebrengt en hoe je deze risico’s kunt beperken. Met de kennis die je tijdens onze basiscursus opdoet, ben je in staat de reachtruck veilig te bedienen en creëer je geen onnodige risico’s voor je omgeving.

Bezoek onze trainingslocatie in Almere

De vestiging van ARBO Centrum in Almere is goed bereikbaar vanuit steden als Lelystad en Harderwijk, maar ook vanuit Muiden en Amsterdam via de Hollandse brug. Woon of werk je in een van deze steden en ben je geïnteresseerd in het volgen van een reachtruck cursus? Schrijf je dan in via onze website of neem contact met ons op als je graag meer informatie over onze eendaagse cursus wilt ontvangen.