Proefexamen Heftruck, Reachtruck, Hoogwerker en VCA

Uit onderzoek is gebleken, dat mensen die vooraf meer aandacht besteden dmv een proefexamen, hun examen sneller halen. Ook ben je vaak iets relaxter in je eigen omgeving dan in een examenruimte, waardoor je de stof dan vaak beter tot je kan nemen.

Start heftruck proefexamen

Start hoogwerker proefexamen

Start VCA proefexamen

Waarom proefexamen?

Het maken van proefexamens heeft een aantal voordelen. Je kunt alvast proeven van de vragen die misschien wel op het examen gegeven kunnen worden. Bovendien kan het maken van oefenexamens jou vertrouwder maken met het examen, waardoor je bij minder zenuwachtig hoeft te zijn bij je officiële examen. Ook kan het examen nu specifieker worden voorbereid. Kennismaken met de oefenstof is voor sommige mensen ook een reden om een proefexamen te doen.

Wil jij je heftruckcertificaat, hoogwerker certificaat of reachtruckcertificaat halen? Bij ons kun je gratis een theorie examen oefenen. Dit examen is een goede voorbereiding op het behalen van je certificaat. Krijg een idee van welke vragen je ongeveer zou kunnen verwachten tijdens een officieel examen.

Voordelen van een online proefexamen:

In de theorie blijkt het dat veel mensen beschikken over heel wat praktijkervaring voor heftruck, reachtruck of hoogwerker, maar nooit geen één theorieles, of examen hebben gehad. Toch hoort elke gebruiker volgens de Arbo wetgeving in het bezit te zijn van een gedegen instructie. Ook moet een werkgever zijn werknemers een veilige werkplek garanderen. Een bestuurder van een intern transportmiddel moet veilig kunnen werken. De bestuurder moet dus geschoold zijn in het werken met een heftruck, reachtruck of hoogwerker. Bij ARBO centrum verzorgen wij specifieke cursussen hiervoor!

Stel ons een vraag