Alle Keuren van blusmiddelen, AED's

Onderhoud brandblussers

Wij komen langs om te keuren

Het onderhoud van brandblussers overlaten aan gecertificeerde en ervaren experts? Wij zorgen ervoor dat we de brandblusser periodiek onderhoud geven, zodat je erop kunt vertrouwen dat die altijd gebruiksklaar zijn.

We zorgen voor een controle van de blusmiddelen en voeren meteen de wettelijk verplichte keuring uit. Jaarlijks verplicht voor brandslanghaspels en om het jaar verplicht voor een handblusser. Met het juiste onderhoud voldoe je netjes aan de wettelijke normen (NEN 2559), zodat je er veilig gebruik van kunt blijven maken.

We zijn gespecialiseerd in onderhoud van brandblussers en andere blusmiddelen. Wij zorgen ervoor dat je veilig gebruik kunt maken van BHV-hulpmiddelen en dat je erop kunt vertrouwen dat die werken zoals dat bedoeld is. 

Prijzen onderhoud brandblussers    

Benieuwd naar de prijzen van het onderhoud voor brandblussers? Dat hangt sterk af van het onderhoud dat we uitvoeren. De jaarlijkse controle en keuring kost standaard €32,50 voor één onderdeel. Heb je binnen de organisatie meer dan 50 BHV-hulpmiddelen? Dan kunnen we die al keuren vanaf €9,50 per stuk, waardoor je een veel lagere prijs betaalt.

De onderhoud brandblussers prijs hangt bovendien af van het type keuring waar het om gaat. Gaat het om de jaarlijkse keuring of zoek je naar de kosten voor onderhoud van brandblussers als je die na 5 jaar of na 10 jaar wilt laten nakijken of reviseren? Onze specialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kosten, zodat je goed weet waar je aan toe bent en wat er nodig is.

Brandblusser onderhoud volgens wetgeving verplicht

Benieuwd naar het onderhoud voor brandblussers en de wetgeving op dit gebied? Er gelden strikte NEN-normen, die voorschrijven wanneer je een brandblusser moet laten onderhouden en wat er moet gebeuren. Op die manier is het onderhoud van brandblussers verplicht. Dat is maar goed ook, omdat we op die manier kunnen garanderen dat je er gebruik van kunt maken op het moment dat er een keer wat aan de hand is.

We brengen graag de wettelijke verplichtingen voor je in kaart, zowel voor de brandblussers waar je gebruik van maakt als voor de andere BHV-hulpmiddelen in de organisatie. En blijkt dat brandblussers of andere onderdelen niet meer aan de eisen en voorschriften voldoen? We kunnen je vanuit onze ARBO Winkel adviseren welke elementen je dient te vervangen of vernieuwen.

Op die manier verzorgen we graag het onderhoud van brandblussers, waarvoor we natuurlijk zelf in de gaten houden welke onderdelen aan een nieuwe keuring of controle toe zijn. Je hebt er geen omkijken meer naar, omdat wij op tijd contact opnemen als er een nieuwe keuring plaats moet vinden of als brandblussers vragen om het wettelijk verplichte onderhoud.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het onderhoud van brandblussers of meteen een afspraak maken met een van onze gecertificeerde specialisten? Neem contact op, dan vertellen we je er graag meer over.