Alle Keuren van blusmiddelen, AED's

Noodverlichting keuren

Wij komen langs om te keuren

De noodverlichting keuren en daarvoor op zoek naar een gecertificeerde expert? Je dient de noodverlichting te laten keuren om daar zonder zorgen gebruik van te blijven maken. Wij controleren noodverlichting en stellen na de keuring een duidelijke rapportage voor je op. Daarin geven we aan of we de verlichting konden goedkeuren, of dat je onderdelen dient te vervangen of vernieuwen.

Op die manier zorgen we voor de keuring van noodverlichting. Zodat je kunt laten controleren of alles nog naar behoren werkt en zodat je weer kunt voldoen aan de belangrijke wetgeving en richtlijnen. Wij zorgen ervoor dat je hier zelf geen omkijken naar hebt.

Kosten keuring noodverlichting       

Een keuring van noodverlichting volgens de NEN-richtlijnen laten uitvoeren en benieuwd naar de kosten daarvoor? We kunnen noodverlichting en BHV-onderdelen in jouw organisatie al vanaf één stuk controleren voor €32,50. En heb je binnen de organisatie meer dan 50 onderdelen in gebruik? We kunnen je al vanaf €9,50 van dienst zijn, zodat je daarvoor een zo laag mogelijke prijs betaalt.

Voor de controle van noodverlichting de kosten scherp in de gaten houden? Combineer dit dan met de andere keuringen voor bijvoorbeeld EHBO-koffers en AED-apparaten die we voor je kunnen uitvoeren. De kosten voor een keuring van noodverlichting vallen dan een stuk lager uit, terwijl je ook meteen de rest na kunt laten kijken.

Noodverlichting keuren volgens de wetgeving verplicht      

Benieuwd naar een controle van noodverlichting en de wetgeving die er geldt? Een jaarlijkese keuring van noodverlichting is verplicht op basis van de wetgeving, zodat je ervanuit kunt blijven gaan dat die netjes naar behoren werkt.

Wij verzorgen de verplichte controle en stellen de rapportage op, zodat je aan kunt tonen dat je daar volledig aan kunt voldoen. In de rapportage geven we aan of de verlichting nog naar behoren werkt, zodat we die kunnen goedkeuren. Blijkt dat tijdens de wettelijke keuring van noodverlichting niet het geval? Dan adviseren we direct welke delen je dient te vervangen of vernieuwen om wel weer aan de regels te voldoen. Producten die je dient te vervangen kun je bestellen op ARBOwinkel.nl.

Jaarlijkse controle noodverlichting

Wij verzorgen graag de jaarlijks controle van noodverlichting. Je voldoet op die manier netjes aan de verplichtingen, zonder dat je daar zelf steeds rekening mee hoeft te houden. Wij zorgen ervoor dat we op tijd bij je langskomen en voor die tijd aangeven dat het weer tijd is voor de keuring.

De jaarlijks controle van noodverlichting is verplicht, maar omdat wij dit voor je bijhouden heb je daar gedurende het jaar verder geen omkijken naar. Het is de makkelijkste manier om netjes aan de voorschriften te voldoen. En om er bovendien voor te zorgen dat de situatie veilig is, op het moment dat er een calamiteit ontstaat. Wij zorgen er met de controles voor dat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Meer weten of meteen een afspraak maken voor de keuring of controle van noodverlichting? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over.