Wat kost een reachtruck cursus?

29 juni 2020

Wat kost een reachtruck cursus? Dat is uiteraard grotendeels afhankelijk van waar je deze volgt. Door te kiezen voor een reachtruck cursus van ARBO centrum, weet je zeker dat je kiest voor kwaliteit en jarenlange ervaring. Al onze cursussen zijn door ons zelf samengesteld. Zij worden samengesteld door ervaren specialisten met jarenlange praktijkervaring en uitvoerige kennis van de Arbowet. Wanneer je bij ons je reachtruck certificaat haalt, weet je zeker dat je een reachtruck veilig en capabel kunt bedienen. Alle aspecten om te voldoen aan de verplichtingen uit de Arbowet worden behandeld, uitgelegd en geoefend.

Maar wat kost een reachtruck cursus? Een reachtruck basiscursus is er bij ons vanaf 195 euro per deelnemer, exclusief BTW.

Wat kost een reachtruck basiscursus?

De reachtruck basiscursus is de meest voorkomende cursus voor professionals die reachtrucks willen gaan bedienen. Deze cursus kost 195 euro exclusief BTW per deelnemer. Dit is inclusief de kosten voor het afleggen van het examen. Leg je het examen met goed gevolg af, dan ontvang je jouw reachtruck certificaat.

Tijdens de reachtruck basiscursus leer je alles wat je volgens de eisen van de Arbowet moet weten in slechts één dag. De volgende onderwerpen komen aan bod:

Aan het einde van de cursus wordt examen afgelegd. Dit examen bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte. In het theoriegedeelte toon je aan over voldoende kennis te beschikken en in het praktijkgedeelte laat je zien dat je deze kennis veilig op de werkvloer in de praktijk kunt brengen. Wie slaagt voor het theorie-examen en praktijkexamen ontvangt een reachtruckcertificaat en een Arbo-pas. Het certificaat is 5 jaar geldig.

Wat kost een reachtruck cursus in combinatie met een heftruck cursus?

Wie een reachtruck wil bedienen, zal vaak ook een heftruck willen bedienen en vice versa. De voertuigen lijken op elkaar, maar hebben toch hun specifieke eigenschappen. In veel organisaties wordt zowel van reachtrucks als van heftrucks gebruikgemaakt. Daarom willen veel professionals beide certificaten halen. Bij ARBO centrum kan dit. Je kunt deelnemen aan een cursus waarbij je zowel je reachtruck certificaat als heftruck certificaat kunt behalen. Maar wat kost een reachtruck cursus in combinatie met een heftruck cursus? Wij bieden je deze cursus aan voor 275 euro exclusief BTW per persoon.

Wat kosten de overige reachtruck cursussen?

Naast een reachtruck basiscursus of een combinatiecursus van de reachtruck en de heftruck, bieden wij nog meer cursussen aan. Wat kost de reachtruck cursus van jouw keuze? Onderstaand het complete overzicht in prijzen per persoon, exclusief BTW.

Je kunt de reachtruck cursus volgen op de cursuslocaties van ARBO centrum. Wij hebben deze door heel het land, dus er is er altijd eentje bij jou in de buurt Bij voldoende animo vanuit dezelfde organisatie kan de cursus in overleg ook op locatie gegeven worden.

 

 

Terug naar overzicht