Advies ARBO veiligheid

20 oktober 2020

Bent u op zoek naar advies omtrent ARBO veiligheid? Dan is ARBO Centrum voor u de aangewezen partner. Het naleven van arbowetgeving is zeer belangrijk. Natuurlijk omdat u aan wettelijke verplichtingen dient te voldoen, maar ook omdat u de best mogelijke werkgever voor uw werknemers wilt zijn. Hun veiligheid en welzijn is van het grootste belang. ARBO Centrum kan u middels advies helpen bij het naleven van alle wetten en regels. Ook kunnen wij  de arbeidsomstandigheden optimaliseren.

Dankzij het in huis halen van externe kennis zorgt u er niet alleen voor dat u aan alle wettelijke eisen voldoet; het algehele kennisniveau van de organisatie zal stijgen. Iets waar u blijvend van profiteert.

Advies over ARBO veiligheid van een specialist

De specialisten van ARBO centrum zijn altijd volledig op de hoogte van arbowetgeving en veiligheid in het algemeen. Wij fungeren als uw partner van A tot Z: van het opstellen van plannen zoals de RI&E tot controle en coaching op locatie.

Wij kunnen u van dienst zijn op onder andere de volgende gebieden:

Wij kunnen altijd een op maat gemaakt pakket voor u samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met de werkzaamheden van uw organisatie, externe invloeden en heersende risico’s.

Veiligheidspartner, opleider en leverancier

Wij zijn uw veiligheidspartner op het gebied van advies omtrent ARBO veiligheid. Wij kunnen met u samenwerken op een manier die bij uw organisatie past. Van eenmalig advies tot periodieke controles of een doorlopende samenwerking: neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Uniek aan onze organisatie is dat wij u niet alleen advies omtrent ARBO veiligheid kunnen verlenen, maar uw medewerkers ook kunnen helpen met cursussen. Daarnaast kunnen wij dankzij onze eigen ARBO winkel u ook veiligheidsartikelen en andere ARBO-artikelen leveren.

Terug naar overzicht