NEN 3140 cursus volgen in Houten

NEN 3140 Houten

Een NEN 3140 cursus volgen bij een, voor jou, dichtstbijzijnde locatie? Met een vestiging in Houten is ARBO centrum goed te bereiken voor onze cursisten uit midden en zuid Nederland. Je bent dan ook meer dan welkom om bij onze vestiging in Houten de NEN3140 cursus te komen volgen.

Een kleine greep uit de te behandelen onderdelen van de NEN 3140 cursus:

NEN 3140 certificaat halen in Houten?

Je begint de dag met een gedeelte theorie in de ochtend. Na de, door ons verzorgde, lunch wordt het examen afgenomen. Na het succesvol afronden van dit examen ben je in het bezit van een NEN 3140 diploma en ontvang je een ARBO pas!

NEN3140 cursus op locatie?

Onze locatie in Houten is eenvoudig te bereiken door de verbinding met de A27 of de A12. Vanuit o.a. Utrecht, Nieuwegein, Zeist en Woerden ben je zo in Houten. Is onze vestiging in Hengelo toch net iets uit de richting voor jou? Dan kun je wellicht net zo makkelijk bij onze vestiging in Ede terecht! Liever niet naar een van onze vestigingen, maar lekker bij jou op locatie? Ook dat kan! ARBO centrum verzorgd ook incompany trainingen. Onze instructeur komt dan langs bij jouw organisatie. Informeer ons gerust via ons contactformulier, telefonisch of stuur ons een mail. Wij streven er altijd naar om dezelfde dag nog te antwoorden!