NEN 3140 cursus volgen in Almere

NEN 3140 Almere


Een NEN 3140 cursus volgen bij een, voor jou, dichtstbijzijnde locatie? Met een vestiging in Almere is ARBO centrum ook altijd in de buurt voor cursisten uit Amsterdam en omstreken! Je bent dan ook meer dan welkom om bij onze vestiging in Almere de NEN3140 cursus te komen volgen.

Een kleine greep uit de te behandelen onderdelen van de NEN 3140 cursus:

NEN 3140 certificaat halen in Almere?

Je begint de dag met een gedeelte theorie in de ochtend. Na de, door ons verzorgde, lunch wordt het examen afgenomen. Na het succesvol afronden van dit examen ben je in het bezit van een NEN 3140 diploma en ontvang je een ARBO pas!

NEN3140 cursus op locatie?

Onze locatie in Almere is eenvoudig te bereiken door de verbinding met de A6 of N702. Vanuit o.a. Hilversum, Amersfoort en Amsterdam ben je zo in Almere. Is onze vestiging in Almere toch net iets uit de richting voor jou? Dan kun je wellicht net zo makkelijk bij onze vestiging in Houten (Utrecht) terecht! Liever niet naar een locatie, maar lekker bij jou op locatie? Ook dat kan! ARBO centrum verzorgd ook incompany trainingen. Onze instructeur komt dan langs bij jouw organisatie. Informeer ons gerust via ons contactformulier, telefonisch of stuur ons een mail. Wij streven er altijd naar om dezelfde dag nog te antwoorden!