Alle NEN 3140 cursus

NEN 3140 VP herhalingscursus

Elektrische objecten

Als werkgever ben je verplicht aan te kunnen tonen dat je er alles aan doet om de werkomgeving zo veilig mogelijk te maken en te houden. Wanneer er wordt gewerkt met elektrische objecten die schokken, verbranding, brand, ontploffing of ander letsel kunnen veroorzaken, is het van belang te voldoen aan de NEN 3140. Deze norm bevat alle relevante eisen voor laagspanningsinstallaties.

Veilig en zelfstandig werken met elektrotechnische objecten

Als vervolg op de NEN 3140 VP basiscursus (VP = Vakbekwaam Persoon) bieden we daarvoor bij ARBO centrum de NEN 3140 VP herhalingscursus. Na het volgen van deze cursus ben je in staat zelfstandig en veilig elektronische werkzaamheden uit te voeren. De herhalingscursus duurt één dag, waarin je leert de gevaren en risico’s tijdens het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden te herkennen en te beperken.

Voor wie is de NEN 3140 VP cursus geschikt?

De NEN 3140 VP cursussen zijn geschikt voor iedereen die werkzaamheden aan elektrotechnische installaties verricht of door de werkgever benoemd wil worden tot vakbekwaam persoon in het kader van de NEN 3140, zoals industriële monteurs.

Meer informatie of direct inschrijven voor de herhalingscursus

Heb je vragen over de NEN 3140 VP herhalingscursus van ARBO centrum? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. We staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te voorzien van passend advies. Direct inschrijven voor de NEN 3140 VP herhalingscursus kan via onze website.