Alle Logistiek pakket

Logistiek pakket herhalingscursus

Het certificaat dat je ontvangt na het succesvol afronden van de logistiek pakket basiscursus is vijf jaar geldig. De logistiek pakket herhalingscursus is bedoeld voor meer ervaren bestuurders die dit certificaat moeten verlengen. Wanneer je certificaat langer dan drie maanden geleden is verlopen, is het helaas niet mogelijk de herhalingscursus te volgen.

De inhoud van de cursus

Tijdens de herhalingscursus word je kennis over de EPT, stapelaar, reachtruck en heftruck opgefrist en laat je aan onze gecertificeerde instructeurs zien dat je over de juiste kennis en vaardigheden beschikt om de werktuigen veilig en verantwoord te kunnen bedienen. Wanneer je de herhalingscursus en de bijbehorende examens succesvol afrondt, ontvang je je nieuwe certificaat. Dit certificaat is opnieuw vijf jaar geldig.

Vind een ARBO centrum trainingslocatie bij jou in de buurt

Net als de basiscursus kun je de logistiek pakket herhalingscursus volgen op een vestiging van ARBO centrum naar keuze. Het is ook mogelijk een incompany training te volgen, waarbij onze instructeurs bij jou langskomen op locatie om de cursus te geven. Wil je weten of jouw locatie geschikt is om een incompany training te volgen? Neem dan contact met ons op en informeer naar de voorwaarden.

Schrijf je in en vergroot de veiligheid op de werkvloer

Verleng je certificaat voor de EPT, stapelaar, reachtruck en heftruck en schrijf je direct in voor de logistiek pakket herhalingscursus van ARBO centrum. Fris in één dag de benodigde kennis op en ga veilig en verantwoord aan de slag op de werkvloer.