Alle Logistiek pakket

Logistiek pakket groepstraining

Op de trainingslocaties van ARBO centrum kun je je op ieder gewenst moment inschrijven voor een cursus voor het logistiek pakket of een andere training. Maar wist je dat je ook een groepstraining kunt volgen, zodat je bijvoorbeeld met je hele team tegelijk de cursus kunt volgen?

 Logstiek cursus op eigen locatie
 Cursustijden naar wens in overleg
 Heftruck, reachtruck, stapelaar en EPT certificaat
 Maatwerk heftruck cursus

 Offerte aanvragen Stuur een mail


Logistiek pakket groepstraining op maat

Wanneer je gebruikmaakt van een groepstraining bij ARBO centrum kunnen onze gecertificeerde instructeurs de cursus toespitsen op specifieke bedrijfssituaties. Hierdoor wordt de cursus logistiek pakket, of een van onze andere cursussen, extra waardevol. Je kunt de groepstraining volgen op jouw eigen bedrijfslocatie, mits deze voldoet aan een aantal voorwaarden. Zo moet de locatie beschikken over een theorie- en praktijkruimte waar met de werktuigen kan worden geoefend. Informeer bij onze medewerkers naar alle voorwaarden.

Het maximaal aantal deelnemers aan een groepstraining op een hele cursusdag is 8 personen met 1 examinator. Wil je met meer personen deelnemen aan de logistiek pakket groepstraining? Dan wordt de training gegeven door meerdere instructeurs.

Meer informatie over de logistiek pakket groepstraining

Wil je meer weten over de groepstraining voor het logistiek pakket of ben je benieuwd waar jouw bedrijfslocatie aan moet voldoen om een incompany cursus te kunnen volgen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te voorzien van passend advies over de mogelijkheden voor een groepstraining voor de EPT, stapelaar, reachtruck en heftruck.