Alle Logistiek pakket

Logistiek pakket cursus op zaterdag

Om de veiligheid op de werkvloer te waarborgen, is het belangrijk dat iedere werknemer die bij het uitvoeren van zijn dagelijkse werkzaamheden een werktuig moet besturen, over de juiste certificaten beschikt. Bij ARBO centrum houden we dan ook graag rekening met de drukke, doordeweekse planning en is het ook mogelijk om op zaterdag jouw cursus te volgen. Schrijf je direct in voor onze logistiek pakket cursus op zaterdag.

Eendaagse cursus op zaterdag bij ARBO centrum

Net als de cursussen die op doordeweekse dagen worden gegeven, zijn ook de cursussen op zaterdag eendaagse trainingen. Tijdens de logistiek pakket cursus leer je alles wat je moet weten om veilig en verantwoord met de EPT, stapelaar, reachtruck en heftruck te kunnen werken. De stapelaar cursus bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte die allebei worden afgesloten met een examen. Rond je beide examens succesvol af? Dan ontvang je je certificaat. Dit certificaat is vijf jaar geldig. Je volgt de gehele cursus onder begeleiding van onze gecertificeerde instructeurs.

Cursus op een locatie naar keuze

De trainingslocaties van ARBO centrum vind je door heel Nederland. Zo is er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. Maar volg je de logistiek pakket cursus liever op jouw eigen locatie, bijvoorbeeld met het hele team? Informeer dan naar de incompany mogelijkheden bij een van onze medewerkers. We vertellen je graag waar jouw bedrijfslocatie aan moet voldoen om een incompany training te kunnen volgen.

Schrijf je direct in voor de cursus logistiek pakket

Wil je op zaterdag een cursus voor de EPT, stapelaar, reachtruck en heftruck volgen? Neem dan contact met ons op of schrijf je direct in voor de logistiek pakket cursus op jouw gewenste zaterdag. Graag tot ziens bij ARBO centrum!