Alle Logistiek pakket

Logistiek pakket code 95 cursus

Wanneer je beroepsmatig een voer- of werktuig gaat besturen waarvoor rijbewijs C1(E), C(E), D1(E) of D(E) noodzakelijk is, moet je aan kunnen tonen dat je beschikt over de aanduiding Code 95. Deze vermelding (met einddatum) wordt achter de voertuigcategorie op je rijbewijs geplaatst. Met de Code 95 toon je aan dat je vakbekwaam bent voor het besturen van dit voertuig. Bij ARBO centrum volg je de Code 95 cursus voor het logistiek pakket al binnen één dag. Het certificaat dat je ontvangt wanneer je de cursus succesvol hebt afgerond, is vijf jaar geldig.

Nascholing voor Code 95 logistiek pakket

Om gebruik te kunnen blijven maken van de vermelding Code 95 ben je verplicht iedere vijf jaar 35 uur nascholing te volgen. Dit geldt ook als je vakbekwaam bent voor twee voertuigen; het is hierbij dus niet nodig om 70 uur nascholing te volgen. De nascholingscursus Code 95 van ARBO centrum is erkend door het CBR en CCV gecertificeerd.

Vind een trainingslocatie bij jou in de buurt

Je kunt de Code 95 cursus voor het logistiek pakket volgen op een van onze trainingslocaties in Nederland. Vind een vestiging bij jou in de buurt en schrijf je in voor de eendaagse cursus. Wil je meer weten over de Code 95 cursus of over een van de andere cursussen in ons aanbod? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.