Logistiek pakket certificaat binnen één uur

Het logistiek pakket bestaat uit de volgende voertuigen: de EPT, stapelaar, de reachtruck en de heftruck. Maak je als werknemer gebruik van deze werktuigen tijdens je dagelijkse werkzaamheden? Dan is het belangrijk dat je een certificaat in je bezit hebt dat aantoont dat je over de juiste kennis en vaardigheden beschikt om deze werktuigen veilig en verantwoord te kunnen besturen.

Het volgen van afzonderlijke cursussen voor al deze voertuigen kan nogal wat tijd in beslag nemen. Bij ARBO centrum is het echter mogelijk om dit certificaat binnen 1 uur te behalen.

Profiteer van de voordelen van het certificaat binnen 1 uur

Deze unieke examenmethode bespaart tijd én geld; binnen 1 uur haal je je certificaat en bovendien komen onze instructeurs langs op jouw locatie om het examen af te nemen. Zodra je de cursus succesvol hebt afgerond, ontvang je je certificaat. Dit certificaat is wettelijk erkend en is vijf jaar geldig.

Wanneer je je inschrijft voor deze examenmethode profiteer je van de volgende voordelen:

 

Meer informatie over het behalen van je certificaat binnen 1 uur

Wil je meer weten over het behalen van je certificaat voor het logistiek pakket binnen 1 uur? Neem dan contact met ons op. We staan voor je klaar om je vragen over het logistiek pakket of over een van onze andere cursussen te beantwoorden.