Vacature: Instructeur Veiligheidsopleidingen: parttime/fulltime

ARBO centrum groeit en daarom zijn we op zoek naar nieuwe veiligheidsinstructeurs! Dit voor o.a. het verzorgen van BHV, VCA maar ook logistiek gerelateerde trainingen zoals veilig werken met een heftruck, reachtruck, hoogwerker etcetera.

Ben jij momenteel heftruckchauffeur of machine operator en zoek je een nieuwe uitdaging? Of doe je totaal iets anders maar ben je toe aan iets nieuws? Ook dan ben je bij deze uitgenodigd om te solliciteren. Of je al veiligheidsopleidingen verzorgt of nog geen ervaring hebt; wij hechten veel waarde aan ontwikkeling van onze medewerkers. Een interne opleiding is bij ons mogelijk, wij leiden je graag op voor het verzorgen van ééndaagse veiligheidsopleidingen.

ARBO centrum is een jonge organisatie die in korte tijd doorgegroeid is tot een landelijke speler met 12 opleidingsvestigingen. Onze hoofdvestiging bevindt zich in Ede en hier is ook de ARBO winkel gevestigd. De werkzaamheden als cursusleider/instructeur zullen worden uitgevoerd vanaf verschillende locaties door Nederland, met een zo logisch mogelijke verdeling van de cursusplanning o.b.v. woonplaats van alle collega's;

ARBO centrum richt zich op 3 pijlers:

Wat vragen wij?

Waar ga je hoofdzakelijk mee aan de gang?

ARBO centrum kent een breed aanbod aan veiligheidsopleidingen, wat maakt dat veelal van onze instructeurs flexibel inzetbaar zijn en dus meerdere opleidingen kunnen verzorgen. In overleg wordt samen met jou bepaald waar jou kracht ligt en welke cursussen je uiteindelijk kan verzorgen.

Wat bieden wij?

Op dit moment bestaat de organisatie uit ongeveer 30 medewerkers, waarvan 12 instructeurs die wonen en werken door heel Nederland. De overige medewerkers voeren hoofdzakelijk de werkzaamheden vanuit het hoofdkantoor in Ede.

Wij zien jouw CV en motivatiebrief graag tegemoet. Sollicitaties voor deze vacature kun je richten aan John van Haren (john@arbocentrum.nl).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.