Alle Hoogwerker cursus

Hoogwerker cursus op zaterdag

Duur dag (meeste cursussen 08.30 - 15.30)

Volg op zaterdag een hoogwerker cursus bij ARBO centrum

Wil je leren hoe je veilig op hoogte werkt met een hoogwerker? Volg dan een hoogwerker cursus bij ARBO centrum. Ons aanbod bestaat uit verschillende hoogwerker cursussen die zijn aangepast op jouw kennisniveau. Iedere cursus duurt één dag en wordt afgesloten met een examen. Zodra je dit examen succesvol hebt afgerond, ontvang je je hoogwerker certificaat.

Je bepaalt zelf de locatie van de cursus

Het is mogelijk om een hoogwerker cursus te volgen op een van onze locaties in Nederland, maar je kunt ook een incompany training volgen. In dat geval komen onze instructeurs bij jou langs op locatie om de hoogwerker cursus te geven. Een incompany training volg je met je hele team en kan bovendien volledig worden ingericht op jullie specifieke vraag.

Volg jouw hoogwerker cursus op zaterdag

De cursussen van ARBO centrum kun je volgen op werkdagen, maar ook op zaterdag. Ons team van instructeurs staat voor jou klaar om je alle kennis bij te brengen die je nodig hebt om veilig met de hoogwerker aan de slag te gaan. Voortaan ben je dus niet meer beperkt tot de doordeweekse werkdagen, maar kun je ook op zaterdag bij ARBO centrum terecht.

Plan direct jouw cursusdag bij ARBO centrum

Wil je een hoogwerker cursus bij ons volgen? Neem dan contact op voor het plannen van een cursusdatum. Kies jouw gewenste cursusdag uit de beschikbare data op onze kalender. Volg de hoogwerker cursus op een van onze locaties in Nederland of nodig onze instructeurs uit op jouw eigen locatie.