Hoogwerker certificaat binnen één uur

Heb je te maken met medewerkers die niet in staat zijn om een hoogwerker cursus te volgen? Dan is het behalen van het certificaat binnen één uur van ARBO centrum een zeer geschikte oplossing. Let wel op dat de hoogwerker competentietoets hoofdzakelijk wordt afgenomen bij ervaren medewerkers en medewerkers die een herhalingscursus volgen.

Mogelijk vanaf twee personen

De hoogwerker certificering binnen een uur is mogelijk vanaf twee personen. De medewerkers worden op een intensieve manier door onze instructeur bijgeschoold in de theorie en vervolgens wordt een korte praktijktest uitgevoerd. Door in kleine groepjes te werken, kunnen de overige medewerkers gewoon doorgaan en is het aantal verliesuren minimaal.

Certificaat halen in een vertrouwde omgeving

Deze methode is ook geschikt voor medewerkers die niet aan scholing willen doen of angst hebben voor het volgen van hoogwerker cursussen. Wij komen naar hen toe, zodat zij in hun vertrouwde omgeving kunnen aantonen te beschikken over de benodigde vaardigheden en kennis.

Meer weten over hoogwerker certificering binnen een uur?

Wil je meer informatie ontvangen over het behalen van de hoogwerker certificering binnen een uur? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.