Alle Hoogwerker cursus

Hoogwerker herhalingscursus

Duur dagdeel (meeste cursussen 08.30 - 12.00)

Verleng je hoogwerker certificaat met een herhalingscursus

Nadat je het hoogwerker certificaat hebt behaald, is deze vijf jaar geldig. Na deze vijf jaar dien je een herhalingscursus hoogwerker te volgen om je certificaat te behouden. Een werknemer met een verlopen hoogwerker certificaat is namelijk niet verzekerd.

De hoogwerker cursus is bedoeld voor mensen die al eerder een hoogwerker certificaat hebben behaald, ongeacht bij welke opleider dit certificaat behaald is. Dankzij deze korte hoogwerker cursus kun jij aantonen dat je de theorie en de praktijk nog steeds beheerst en in staat bent veilig te werken.

De herhalingscursus begint met een theoriegedeelte, waarna je direct een theorie-examen aflegt. Het tweede deel van de cursusdag bestaat uit een kort praktijkgedeelte waarin de cursist laat zien dat hij het veilig werken met een hoogwerker nog beheerst. Ook het praktijkdeel wordt afgesloten met een examen. Wanneer je beide examens succesvol afrondt, ontvang je een nieuw hoogwerker certificaat en een ARBO pas. Dit certificaat is opnieuw vijf jaar geldig.

Hoogwerker herhalingscursus in het kort

De hoogwerker herhalingscursus van ARBO centrum is:

  • Een cursus van een halve dag
  • Geschikt voor iedereen die het hoogwerker certificaat moet verlengen
  • Inclusief certificaat en gebruik van de hoogwerker

Wil je meer informatie of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.