Alle Hoogwerker cursus

Hoogwerker groepstraining

Cursus specifiek met jullie groep

Een hoogwerker groepstraining volgen op jouw eigen locatie

Bij ARBO centrum is het mogelijk de hoogwerker opleiding op een van onze vestigingen te volgen. Maar als je de cursus met een groep wilt volgen, kunnen we ook bij jou op locatie langskomen. Dit is mogelijk mits je zelf beschikt over een theorie- en een praktijkruimte. Deze groepstraining op locatie wordt ook wel onze incompany training genoemd. Wanneer je kiest voor een incompany oplossing kijken we samen naar de mogelijkheden om een cursus op maat voor je samen te stellen.

 Hoogwerker cursus op eigen locatie
 Cursustijden naar wens in overleg
 Gemiddelde klanttevredenheid van 9
 Maatwerk hoogwerker cursus

 Offerte aanvragen Stuur een mail


Aantal personen bij een groepstraining

Bij een incompany cursus van één hele (werk)dag kan één instructeur maximaal 12 cursisten begeleiden en certificeren. Wil je met een grotere groep een incompany training organiseren op één dag? Dan wordt de opleiding verzorgd door meerdere instructeurs. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden en kosten voor een hoogwerker incompany training op locatie te bespreken.

Hoogwerker huren voor jouw groepstraining?

Indien er op de eigen locatie geen hoogwerker aanwezig of beschikbaar is, is het mogelijk om tegen een toeslag ARBO centrum een hoogwerker mee te laten nemen voor de gewenste cursusdag. Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.