Alle Hoogwerker cursus

Hoogwerker cursus in het Engels

Duur dag (meeste cursussen 08.30 - 15.30)

Hoogwerker examens in het Engels bij ARBO centrum

De standaardtaal waarin de examens van onze cursussen worden afgenomen is Nederlands. Maar wist je dat je je hoogwerker examen, of een van onze andere examens, ook in het Engels kunt afnemen? Hiermee zijn onze cursussen en examens toegankelijk voor een groot publiek en is iedereen in staat zijn hoogwerker certificaat te halen.

Maak je hoogwerker examen in het Engels

Bij ARBO centrum hebben we onze Engelstalige cursussen en examens speciaal ontwikkeld voor medewerkers die moeite hebben met de Nederlandse taal. Veiligheid staat bij ons op nummer één en we vinden het dan ook belangrijk dat iedereen zijn hoogwerker certificaat kan halen. Dit is mogelijk dankzij onze hoogwerker cursussen en examens in het Engels. Ook andere cursussen zijn in het Engels beschikbaar.

Erkende Engelstalige opleidingen bij ARBO centrum

Wanneer je een cursus en examen in het Engels wilt afleggen, kan jij of je mederwerkers inschrijven voor de Engelstalige cursus. Al onze examens zijn erkend en voldoen aan de wettelijke normen. Zowel de theorie als het praktijkgedeelte van het examen wordt in het Engels behandeld.

Beschikbare talen voor jouw hoogwerker examen

Of in een andere taal naar keuze – het is namelijk ook mogelijk jouw examen af te leggen in het Pools, Frans of Duits. Wil je meer weten over de mogelijkheden om jouw hoogwerker examen af te leggen in het Engels, of in een andere taal, neem dan contact met ons op via het contactformulier