Binnen één dag je hoogwerker certificaat halen in Lelystad

Voor een hoogwerker cursus in Lelystad kan men bij ARBO centrum terecht. De Arbowet bepaalt dat bestuurders van bedrijfsvoertuigen gedegen training moeten hebben genoten om het voertuig veilig en capabel te kunnen besturen. Dit moet kunnen worden aangetoond. De gangbare en alom erkende manier om dit te doen, is door een certificaat voor het voertuig te behalen. Dit wordt door vrijwel alle werkgevers verplicht gesteld. Met een hoogwerker cursus in Lelystad kan men het certificaat behalen.

ARBO centrum beschikt over een eigen locatie in Lelystad:

ARBO centrum
Koperstraat 3A
8211 AK Lelystad
088-123 0 888
info@arbocentrum.nl

Hoe ziet de hoogwerker cursus in Lelystad eruit?

De hoogwerker cursus in Lelystad bestaat uit een theoretisch gedeelte en een praktijkgedeelte. In de theorie komt alle stof aan bod die bedieners van hoogwerkers dienen te kennen om veilig, capabel en verantwoord te kunnen werken. In het praktijkgedeelte wordt deze kennis vervolgens in realistische situaties geoefend en tijdens het examen getoetst.

De inhoud van de theorie ziet er als volgt uit:

In de praktijk wordt getoetst op de volgende onderdelen:

Zowel het theorie-examen als het praktijkexamen wordt op de cursusdag afgelegd. De hoogwerker cursus in Lelystad duurt dus slechts een dag. Let op: elke categorie hoogwerker kent een eigen cursus, examen en certificaat.

Ook de herhalingscursus is mogelijk

Het hoogwerker certificaat is 5 jaar geldig. Wanneer het certificaat verloopt, moet er opnieuw examen worden afgelegd om de geldigheid met 5 jaar te verlengen. Ook een herhaling van de hoogwerker cursus in Lelystad is mogelijk. De kosten van de cursus bedragen 175 euro exclusief BTW per persoon. De kosten van de herhalingscursus bedragen 125 euro exclusief BTW per persoon. De kosten inclusief code 95 registratie bedragen 275 euro exclusief BTW per persoon. Alle kosten zijn inclusief het afleggen van examen.