Haal je hoogwerker certificaat in Almere

De hoogwerker cursussen bij ARBO centrum duren één dag en kun je bijvoorbeeld volgen op onze locatie in Almere. Tijdens deze eendaagse cursus worden de volgende categorieën behandeld: 1A, 1B, 3A en 3B. De hoogwerker cursus in Almere begint met een theoriegedeelte en een aansluitend theorie examen. Daarna start het praktijkgedeelte, waarin je de theoretische kennis direct in de praktijk kunt brengen. De cursusdag wordt afgesloten met een praktijkexamen. Wanneer je beide hoogwerker examens succesvol afrondt, ontvang je een certificaat.

Direct aanmelden Offerte aanvragen


Een hoogwerker cursus volgen in Almere?

Ben je woonachtig in Almere of in de omgeving van Almere? Kom dan een hoogwerker cursus volgen bij ARBO centrum. Ook als je uit omgeving Amsterdam, Hilversum of Lelystad komt is onze locatie in Almere gemakkelijk te bereiken. Vanaf Amsterdam ben je binnen 30 minuten op onze locatie in Almere.

Cursusaanbod in Almere

Op onze trainingslocatie in Almere kun je verschillende hoogwerker cursussen volgen, zoals de herhalingscursus, de basiscursus en code 95. Ook is het mogelijk een zogeheten incompany cursus te volgen. In dat geval komen wij bij jou langs op locatie om de cursus te geven. Wil je je direct inschrijven voor één van onze hoogwerker cursussen? Bezoek dan onze inschrijfpagina.