Alle Hoogwerker cursus

Hoogwerker basiscursus

Duur dag (meeste cursussen 08.30 - 15.30)

Alles wat je moet weten over de hoogwerker basiscursus bij ARBO centrum.

De hoogwerker basiscursus is bedoeld voor iedereen die veilig moet gaan werken op hoogte met een hoogwerker. De hoogwerker basiscursus is een eendaagse cursus die zowel theorie als praktijk bevat. Wanneer de cursus met goed gevolg is afgerond, ontvangt de cursist een hoogwerker certificaat. Het hoogwerker certificaat is geldig voor de categorieën 1a, 1b, 3a en 3b.

Waarom de hoogwerker basiscursus volgen bij ARBO centrum?

 Hoogwerker cursus inclusief hoogwerker examen 
 Klanten beoordelen onze hoogwerker cursus gemiddeld met een 9
 De hoogwerker basiscursus is geschikt voor iedereen met of zonder ervaring
 Meer dan 1.500 cursisten per maand

Direct aanmelden Offerte aanvragen

Het programma van de hoogwerker basiscursus

De hoogwerker cursus duurt één dag en bestaat uit een theorie en een praktijkgedeelte. Na het succesvol afronden van beide onderdelen ontvangt de cursist een hoogwerker certificaat en een ARBO pas.

Geldigheid hoogwerker certificaat

De hoogwerker basiscursus wordt verzorgd conform artikel 7.17c van het ARBO besluit. Het hoogwerker certificaat heeft een geldigheid van 5 jaar. Na het verstrijken van deze 5 jaar zal er een hoogwerker herhalingscursus gevolgd moeten worden.

Waar en wanneer wordt de hoogwerker basis cursus verzorgd?

De hoogwerker basis cursus wordt verzorgd op doordeweekse dagen en zaterdagen. De cursus wordt gegeven op al onze eigen vestigingen. Bekijk onze uitgebreide agenda voor een passende locatie en datum.

Heb je geen passende datum kunnen vinden of volg je toch liever een cursus op je eigen locatie? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.