Alle Reachtruck cursus

Reachtruck herhalingscursus

Duur dagdeel (meeste cursussen 08.30 - 12.00)

Verleng je reachtruckcertificaat met de herhalingscursus van ARBO centrum

Bij ARBO centrumvolg je een herhalingscursus voor de reachtruck als je certificaat bijna verlopen is of als deze al verlopen is. Het certificaat mag echter niet langer dan 3 maanden verlopen zijn. Is dat wel het geval, dan moet het certificaat opnieuw behaald worden. Het reachtruckcertificaat dat tijdens de basiscursus is behaald, is vijf jaar geldig binnen Nederland. Je moet dus iedere vijf jaar een herhalingscursus volgen.

Herhaling reachtruck cursus

Tijdens de herhalingscursus voor de reachtruck fris je de geleerde theorie en praktijkervaringen uit de basiscursus op. Deze cursus voldoet aan de Arbo wet- en regelgeving. De herhalingscursus bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Je sluit de dag af met een examen. Wanneer je dit examen succesvol afrondt, ontvang je een certificaat.

De herhalingscursus duurt één dagdeel. Je kunt de herhalingscursus volgen op een van onze trainingslocatie in Nederland. Vind een vestiging van ARBO centrum bij jou in de buurt en volg je herhalingscursus voor de reachtruck in Ede, Gorinchem, Heerenveen, Zwolle, Almere, Eindhoven, Venray, Drachten, Utrecht of Hengelo.

Volg de herhalingscursus bij jou op locatie

Het is ook mogelijk om de herhalingscursus voor de reachtruck bij jou op locatie te volgen. Informeer naar de mogelijkheden van een zogeheten incompany training van ARBO centrum.