Haal binnen één dag je heftruckcertificaat in Drachten

Volg bij ARBO centrum een eendaagse heftruckcursus op onze trainingslocatie in Drachten. Onze vestigingen bevinden zich door heel Nederland, dus er is altijd wel een locatie bij jou in de buurt. De heftruckcursus begint met een theoriegedeelte, dat wordt afgesloten met een theorie-examen. Daarna volgt het praktijkgedeelte, dat ook wordt afgerond met een examen. Slaag je voor beide examens? Dan ontvang je je heftruckcertificaat.

Bereikbaarheid van onze locatie in Drachten

Onze trainingslocatie in Drachten is uitstekend bereikbaar vanuit onder andere Leeuwarden, Drachten, Meppel en Emmeloord. Vanuit Groningen ben je binnen 45 minuten op onze vestiging in Drachten. Het adres van onze locatie is als volgt: De Boeg 12, 9206 BB in Drachten.

Cursusaanbod in Drachten

Op onze trainingslocatie in Drachten kun je meerdere heftruckcursussen volgen, waaronder de basiscursus, de herhalingscursus en de Code 95 cursus. Het is ook mogelijk een incompany training te volgen. In dat geval komen onze instructeurs langs op jouw eigen locatie om de cursus te geven. Dit is met name een handige oplossing wanneer je een cursus wilt volgen met een team.