Alle Heftruck cursus

Heftruck cursus op zaterdag

Duur dag (meeste cursussen 08.30 - 15.30)

Volg op zaterdag een heftruck cursus bij ARBO centrum

Bij ARBO centrum staat veiligheid op nummer één. Daarom bieden we diverse cursussen aan waarmee je onder andere leert veilig te werken met een heftruck. Volg de heftruck cursus die bij jouw niveau past. Alle cursussen duren één dag en worden afgesloten met een examen. Rond je je examen succesvol af? Dan ontvang je je heftruck certificaat.

Op welke trainingslocatie volg jij je heftruck cursus?

Onze trainingslocaties bevinden zich door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt. Het is echter ook mogelijk een incompany training te volgen. In dat geval komen onze instructeurs bij jou langs op locatie om de heftruck cursus te geven. Een incompany training volg je met je hele team en kan bovendien volledig worden ingericht op jullie specifieke bedrijfsvragen.

Volg op zaterdag een heftruck cursus

De cursussen van ARBO centrum kun je volgen op werkdagen, maar ook op zaterdag. Onze instructeurs voorzien je van de kennis die je nodig hebt om veilig met de heftruck te kunnen werken. Voortaan ben je dus niet meer beperkt tot de doordeweekse werkdagen, maar kun je ook op zaterdag bij ARBO centrum terecht.

Plan jouw heftruck cursus bij ARBO centrum

Wil je direct een cursusdatum voor jouw heftruck cursus plannen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze inschrijfpagina. Kies de cursusdag die jou uitkomt, op een doordeweekse dag of op zaterdag. Volg de heftruck cursus op een van onze locaties in Nederland of nodig onze instructeurs uit op jouw eigen locatie.