Alle Heftruck & reachtruck cursus

Heftruck en reachtruck cursus op zaterdag

Bij ARBO centrum staat veilig werken op nummer één. Daarom bieden we diverse cursussen aan waarmee je de veiligheid op de werkvloer kunt vergroten. Deze cursussen worden op doordeweekse dagen, maar ook op zaterdag gegeven. Zo kun je onder andere leren hoe je veilig en verantwoord kunt werken met de heftruck en de reachtruck. Het is zelfs mogelijk een gecombineerde cursus te volgen, waarbij je beide werktuigen in dezelfde cursus leert kennen.

Heftruck/reachtruck cursus op één dag

Tijdens de heftruck/reachtruck cursus leren onze gecertificeerde instructeurs je alles wat je moet weten om de heftruck en reachtruck veilig te kunnen bedienen. Daarnaast krijg je inzicht in de risico’s die de werktuigen met zich meebrengen en leer je hoe je deze risico’s kunt beperken.

Bij ARBO centrum kun je, behalve op weekdagen, ook op zaterdag een heftruck/reachtruck cursus volgen. De cursus duurt één dag en wordt afgesloten met een examen. Zodra je dit examen succesvol hebt afgerond, ontvang je je heftruck/reachtruck certificaat.

Volg een heftruck/reachtruck cursus op jouw locatie

Onze heftruck/reachtruck cursussen op zaterdag worden gegeven op onze diverse trainingslocaties in Nederland, maar het is ook mogelijk een incompany training te volgen. In dat geval komen onze instructeurs bij jou langs op locatie om de cursus te geven. Informeer naar de mogelijkheden voor een incompany training op jouw bedrijfslocatie.

Schrijf je in voor een heftruck/reachtruck cursus op zaterdag

Wil je op zaterdag een heftruck/reachtruck of een andere cursus bij ons volgen? Neem dan contact met ons op. Volg de cursus op een van onze locaties in Nederland of nodig onze instructeurs uit op jouw eigen locatie.