Alle Heftruck & reachtruck cursus

Heftruck en reachtruck groepstraining

De vestigingen van ARBO centrum bevinden zich door het hele land. Op die manier is er altijd een trainingslocatie bij jou in de buurt. Maar als je een groepstraining wilt volgen met jouw eigen team, toegespitst op situaties die zich in jouw bedrijf voordoen, kan dat ook op jouw eigen locatie. Dit noemen we een incompany training.

 Heftruck & reachtruck cursus op eigen locatie
 Cursustijden naar wens in overleg
 Gemiddelde klanttevredenheid van 9
 Maatwerk heftruck & reachtruck cursus

 Offerte aanvragen Stuur een mail


Volg een heftruck/reachtruck cursus op jouw eigen locatie

Bij een incompany training komen onze instructeurs bij jou langs op locatie om de heftruck/reachtruck cursus of een andere cursus te geven. Het is alleen mogelijk een incompany training te volgen wanneer jouw locatie beschikt over een theorie- en een praktijkruimte. Informeer naar de voorwaarden om een incompany heftruck/reachtruck cursus te volgen op jouw eigen bedrijfslocatie.

Het maximaal aantal deelnemers aan een groepstraining is 12 personen op 1 examinator. Wil je met meer personen deelnemen aan de heftruck/reachtruck groepstraining? Dan wordt de training gegeven voor meerdere instructeurs.

Een heftruck/reachtruck groepstraining op maat

Wil je meer weten over de mogelijkheden of voorwaarden van een incompany groepstraining voor de heftruck en reachtruck? Neem dan contact met ons op en stel je vragen aan een van onze medewerkers. Zij staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van passend advies over de mogelijkheden voor een incompany groepstraining.