Alle Heftruck cursus

Heftruck en reachtruck certificaat

✔ heftruck & reachtruck in 1 dag ✔

Het cursusaanbod van ARBO centrum is heel uitgebreid en geschikt voor vrijwel iedereen; of je nu een beginner bent of al veel praktijkervaring hebt, bij ons kan je terrecht voor je heftruck en reachtruck certificaat. Het is zelfs mogelijk twee certificaten op één dag te halen, zoals het heftruck en reachtruck certificaat.

Direct aanmelden Offerte aanvragen


Zo ziet de cursusdag eruit, voor jou heftruck en reachtruck certificaat

Tijdens deze cursusdag wordt alle kennis bijgebracht die je nodig hebt voor het behalen van zowel het heftruck als reachtruck certificaat. De basiscursus is geschikt voor personen met weinig tot geen ervaring en voor bestuurders van wie het certificaat langer dan drie maanden is verlopen. Net als bij onze andere cursussen bestaat de combinatietraining uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte, waarin je alles leert over het werktuig. Daarna ga je samen met onze gecertificeerde instructeurs met de heftruck en reachtruck aan de slag. Na afloop van deze cursus weet je hoe je de werktuigen veilig en efficiënt bedient en weet je alle mogelijke risico’s te beperken. Je sluit de cursus af met een examen, waarna je je certificaat per mail ontvangt. Dit certificaat is vijf jaar geldig.

Volg de basiscursus op een locatie naar keuze

Je vindt onze vestigingen door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt! Kijk op onze website voor een locatie bij jou in de buurt en kies een gewenste cursusdatum. Het is ook mogelijk een incompany training te volgen, onze instructeurs komen dan bij jou op locatie. Neem contact op voor de mogelijkheden van een incompany training.

Vragen over de heftruck en reachtruck certificaat?

Wil je meer informatie over deze basiscursus van ARBO centrum? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of informeer telefonisch bij een van onze medewerkers. We staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.