Alle Heftruck & reachtruck cursus

Heftruck en reachtruck basiscursus

Duur dag (meeste cursussen 08.30 - 15.30)

Het cursusaanbod van ARBO centrum is zeer uitgebreid en geschikt voor vrijwel iedereen; of je nu een beginner bent of een beroepschauffeur, bij ons kun je terecht voor je eendaagse cursussen. Het is echter ook mogelijk twee cursussen op één dag te combineren, zoals de heftruck en reachtruck basiscursus.

Zo ziet jouw cursusdag eruit

Tijdens deze cursusdag leer je alle basiskennis die je nodig hebt voor het besturen van zowel de heftruck als de reachtruck. De basiscursus is geschikt voor bestuurders met weinig of geen ervaring en voor bestuurders van wie het certificaat langer dan drie maanden is verlopen. Net als bij de andere cursussen in ons aanbod bestaat de combinatietraining uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte, waarin je alles leert over het werktuig en samen met onze gecertificeerde instructeurs met de heftruck en reachtruck aan de slag gaat. Na afloop van de cursus weet je hoe je de werktuigen veilig en efficiënt bedient en weet je mogelijke risico’s te beperken. Je sluit de cursus af met een examen, waarna je je certificaat ontvangt. Dit certificaat is vijf jaar geldig.

Volg de basiscursus op een locatie naar keuze

Je vindt onze vestigingen door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt. Vind op onze website de locatie bij jou in de buurt en kies een gewenste cursusdatum. Het is ook mogelijk een incompany training te volgen, waarbij onze instructeurs bij jou op locatie langskomen. Neem contact op voor de mogelijkheden van een incompany training.

Vragen over de heftruck en reachtruck basiscursus?

Wil je meer weten over de basiscursus van ARBO centrum? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of spreek met een van onze medewerkers aan de telefoon. We staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.