Alle Heftruck cursus

Heftruck groepstraining

Cursus specifiek met jullie groep

De vestigingen van ARBO centrum bevinden zich door heel Nederland. Onze heftruck opleiding kun je volgen op een trainingslocatie bij jou in de buurt. Het is ook mogelijk om een incompany cursus te volgen. In dat geval komen onze instructeurs langs op jouw locatie om de cursus te geven en kun je met je team deelnemen aan een heftruck groepstraining. Hierbij is het belangrijk dat je beschikt over een praktijkruimte, een theorieruimte en een heftruck. Neem contact met ons op, zodat we de mogelijkheden voor een incompany oplossing met u kunnen bespreken. Samen zorgen we voor een heftruck cursus op maat.

 Heftruck cursus op eigen locatie
 Cursustijden naar wens in overleg
 Gemiddelde klanttevredenheid van 9
 Maatwerk heftruck cursus

 Offerte aanvragen Stuur een mail


Aantal cursisten bij een heftruck groepstraining

Bij het verzorgen van een incompany groepscursus is het aantal deelnemers flexibel, tot maximaal 8 personen per instructeur op een gehele cursusdag. Wil je de cursus volgen met meer dan 8 deelnemers? Dan zorgen wij voor meerdere instructeurs.

Een heftruck groepstraining op maat voor jouw team

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een heftruck groepstraining? Neem dan contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken en u kunnen voorzien van een vrijblijvende offerte op maat.

Behaal het heftruckcertificaat met een groepstraining

Wanneer de heftruck groepstraining met goed gevolg wordt afgerond ontvangen de cursisten een heftruckcertificaat met een geldigheid van 5 jaar.
Na 5 jaar kunnen de cursisten een heftruck herhalingscursus volgen om het heftruck certificaat te verlengen.