Heftruck examen in een andere taal

Bij ARBO centrum kun je je heftruck examen afleggen in een taal naar keuze. De heftruck cursus is bedoeld voor medewerkers die hun heftruckcertificaat moeten behalen of verlengen, maar moeite hebben met de Nederlandse taal. Daarom is het, naast Nederlands, ook mogelijk het heftruck examen af te leggen in het Engels, Pools, Duits of in het Frans. Het schriftelijke examen is volledig in het Engels, Pools, Duits of in het Frans beschikbaar, zodat het examen zonder problemen kan worden afgenomen.

Als cursist kun je instromen in alle cursussen die we bij ARBO centrum aanbieden. Het is wel van belang om van tevoren aan te geven in welke taal je het examen wilt afleggen, zodat we het examen kunnen voorbereiden. Het erkende heftruck examen ‘Veilig werken met een heftruck’ in een andere taal voldoet net als in het Nederlands aan alle wettelijke normen.

Cursus in het Engels

Wil je meer informatie over het afleggen van het erkende examen ‘Veilig werken met een heftruck’ in het Engels? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te voorzien van de informatie die je nodig hebt.