Alle Heftruck cursus

Heftruck cursus in het Engels

Duur dag (meeste cursussen 08.30 - 15.30)

Heftruck examen in het Engels bij ARBO centrum

De standaardtaal waarin de examens van onze cursussen worden afgenomen is Nederlands. Maar speciaal voor werknemers die moeite hebben met de Nederlandse taal zijn onze examens ook beschikbaar in het Engels. Hierdoor zijn onze cursussen en examens toegankelijk voor een groot publiek en is iedereen in staat een heftruck cursus te volgen en zijn certificaat te halen.

Maak je heftruck examen in het Engels

Bij ARBO centrum hebben we onze Engelstalige cursussen en examens speciaal ontwikkeld voor medewerkers die moeite hebben met de Nederlandse taal. Veiligheid staat bij ons op nummer één en we vinden het belangrijk dat iedereen die een heftruck certificaat nodig heeft om veilig te kunnen werken, dit ook daadwerkelijk kan doen. Wil je weten welke cursussen uit ons aanbod beschikbaar zijn in het Engels? Neem dan contact met ons op.

Erkende Engelstalige opleidingen bij ARBO centrum

Wil je een Engelstalige cursus volgen en ook je examen in het Engels afleggen? Neem voordat je je voor de heftruck cursus inschrijft dan even contact met ons op, zodat wij het examen kunnen voorbereiden. Al onze examens zijn erkend en voldoen aan de wettelijke normen. Zowel de theorie als het praktijkgedeelte van het examen wordt in het Engels behandeld.

Heftruck cursussen in verschillende talen

Behalve in het Engels kun je jouw heftruck cursus (of andere cursus) ook in een andere taal volgen. Informeer naar de mogelijkheden om jouw examen af te leggen in het Pools, Frans of Duits. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.