Alle Heftruck cursus

Heftruck cursus in het Pools

Duur dag (meeste cursussen 08.30 - 15.30)

Ttumaczenie / vertalen

Vandaag de dag werken er in Nederland een groot aantal Polen, vaak in de agrarische branche of de bouw. Maar ook voor uw Poolse medewerkers geldt dat zij moeten voldoen aan de Nederlandse wet- en regelgeving. Bovendien bent u al werkgever, of zelfs als opdrachtgever verplicht zorg te dragen voor complete en uitgebreide instructie aan uw medewerkers, zoals in de Arbowet beschreven.

Verzekeringen stellen tegenwoordig vaak verplicht dat medewerkers in het bezit moeten zijn van een certificaat voor de heftruck wanneer ze hiermee werken. Zo is het verstandig om ook uw Poolse collega’s het certyfikat wózka widlowego te laten halen. ARBO centrum denkt graag met u mee en daarom bieden wij ook bepaalde cursussen in het Pools aan. Wij hebben een Pools sprekende instructeur in dienst die onder andere de heftruck cursus geeft, maar ook vca in het Pools, heeft u behoefte aan één van onze andere cursussen in het Pools? Vraag gerust naar de mogelijkheden of meld je direct aan via het inschrijfformulier.

Hoe ziet de cursus ‘Veilig werken met een heftruck, Pools’ er uit?

Net als onze Nederlandse basis- en herhalingscursus heftruck zal de Poolse variant niet anders zijn. De basiscursus duurt twee dagdelen, de herhalingscursus 1 dagdeel. Er wordt gestart met een theoriegedeelte waarin de Nederlands wet- en regelgeving rondom werken met een heftruck wordt besproken en doorgenomen. Ook komende de volgende onderwerpen aan bod;

  • Wetgeving
  • Kantelmoment en transportmiddelen
  • Aandrijvingen
  • Transport en opslag
  • Veiligheid

Dit theorieblok zal worden afgesloten met een examen, dit examen wordt uiteraard ook in het Pools afgenomen. Daaropvolgend is er het praktijkgedeelte, bij elke vestiging van ARBO centrum is er ruim voldoende ruimte om te oefenen met de heftruck. Tijdens het praktijkgedeelte zal de cursist opdrachten uitvoeren welke de instructeur geeft. Ook zullen er praktijksituaties besproken worden en uitgevoerd. Tijdens het praktijkgedeelte laat de cursist zien dat hij voldoende geïnstrueerd is over de heftruck en veilig kan werken met de machine. Ook het praktijkblok wordt afgesloten met een examen. Wanneer beide examens positief afgerond zijn ontvangt de cursist het Nederlandse certificaat en Arbopas. Het bewijs dat de medewerker vakbekwaam is.

Meer weten over onze veiligheidscursussen en opleidingen in het Pools?

ARBO centrum is gestart met het geven van veiligheidscursussen in het Pools omdat er veel vraag naar is. ARBO centrum is een groeiend bedrijf met vestigingen door heel Nederland, zo is er altijd een vestiging bij u in de buurt. Ook ons cursusaanbod groeit nog steeds.

Heeft u interesse in één van onze cursussen in het Pools? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of schrijf je direct in via ons inschrijfformulier. Ook is het mogelijk om bijna alle opleiding incompany te volgen, dit kan erg interessant voor u zijn als u meerdere werknemers in één keer wil opleiden.

Direct inschrijven