Alle Heftruck cursus

Heftruck code 95 cursus

✔ heftruck certificaat & 7 uur nascholing ✔

Haal je Code 95 aanduiding bij ARBO centrum

Voor het beroepsmatig besturen van een voertuig waarvoor rijbewijs C1(E), C(E), D1(E) of D(E) noodzakelijk is, is Code 95 verplicht. De aanduiding Code 95 (met einddatum) wordt achter de voertuigcategorie op het rijbewijs geplaatst. Met de Code 95 toon je aan dat je vakbekwaam bent voor het besturen van dit voertuig. Code 95 is vijf jaar geldig.

Nascholing Code 95

Bij Code 95 is het nodig om iedere vijf jaar nascholing van minimaal 35 uur te volgen. Alleen dan kun je beroepschauffeur blijven. Als je zowel voor de bus als de vrachtwagen vakbekwaam bent, hoef je in plaats van 70 uur, maar 35 uur nascholing te volgen. De nascholingscursus Code 95 kun je volgen via ARBO centrum. Meerdere van onze cursussen zijn erkend door het CBR en zijn CCV gecertificeerd.

Bereikbaarheid van onze trainingslocaties

ARBO centrum bevindt zich door heel Nederland. Daardoor vind je altijd wel een trainingslocatie bij jou in de buurt. Wil je weten welke vestigingen zich dichtbij jouw werk- of woonplaats bevindt? Kijk dan op onze website en schrijf je direct in voor jouw Code 95 cursus.