Alle Grondverzet cursussen

Grondverzet minigraver

Bij ARBO centrum doen we er alles aan om de veiligheid op de werkvloer te verhogen. Met onze cursussen zorgen we ervoor dat iedere medewerker veilig en verantwoord met de benodigde werktuigen aan de slag kan. Volgens de Arbowet mogen hef- en hijsmiddelen namelijk alleen worden bediend door personen die hiervoor gecertificeerd zijn.

Dit geldt ook voor de minigraver, ook wel ‘bobcat’ genoemd. Dit werktuig wordt gebruikt om onder andere grond mee te verplaatsen. Bij ARBO centrum leer je binnen één dag(deel), afhankelijk van de ervaring van de deelnemers en de grootte van de groep, de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om veilig met de minigraver te kunnen werken.

Inzicht in de risico’s

Tijdens de cursus geven onze gecertificeerde instructeurs je inzicht in de risico’s die het werken met een bobcat met zich meebrengt en leer je hoe je deze risico’s kunt beperken. Ook komen specifieke arbeidsomstandigheden, zoals locatie en ondergrond, aan bod. De cursus bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Wanneer je beide onderdelen succesvol afrondt, ontvang je je minigraver certificaat. Dit certificaat is vijf jaar geldig.

Cursus minigraver bij jou in de buurt

Deze training is op dit moment alleen te volgen op aanvraag is groepsverband.

Je kunt de cursus minigraver van ARBO centrum volgen op een van onze trainingslocaties in Nederland. Volg je liever een incompany training, waarbij onze instructeurs bij jou langskomen op locatie om de cursus te geven? Informeer dan naar de voorwaarden en de mogelijkheden op jouw bedrijfslocatie.