Alle Grondverzet cursussen

Grondverzet graafmachine

Wanneer je in je dagelijkse werkzaamheden gebruikmaakt van een graafmachine is het van belang dat je in het bezit bent van een certificaat dat aantoont dat je over de benodigde kennis en vaardigheden beschikt. Aan bestuurders van een hydraulische graafmachine worden namelijk hoge eisen gesteld. Volg bij ARBO centrum een cursus grondverzet voor de graafmachine en behaal je certificaat.

Dit leer je tijdens de cursus grondverzet graafmachine

Het werken met een graafmachine brengt risico’s met zich mee. Deze risico’s kunnen te maken hebben met onder andere weersomstandigheden, de ondergrond en de staat van het werktuig. Tijdens de graafmachine cursus van ARBO centrum krijg je inzicht in deze risico’s en leren onze gecertificeerde instructeurs je hoe je deze risico’s kunt beperken.

De cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. De cursus wordt afgesloten met een examen, waarin zowel de theorie- als de praktijkkennis wordt getoetst. Wanneer je dit examen succesvol afrondt, ontvang je je graafmachine certificaat. Dit certificaat is vijf jaar geldig.

Tijdens de cursus wordt extra aandacht besteed aan veiligheid en gezondheid binnen de normen van de Arbo-wet en is er aandacht voor het milieu zoals staat beschreven in de Milieuwetgeving. Deelnemers aan de graafmachine cursus moeten minimaal 18 jaar oud zijn.

Meer informatie of direct inschrijven

Heb je vragen over de graafmachine cursus? Neem dan contact met ons op en stel je vraag aan een van onze medewerkers. We staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Via onze website kun je je direct inschrijven voor een cursus op een van onze trainingslocaties in Nederland. Het is ook mogelijk een incompany training te volgen, waarbij onze instructeurs bij jou op locatie langskomen om de cursus te verzorgen. Neem hiervoor contact met ons op.