Hoera! ARBO centrum is genomineerd voor de FD Gazellen Awards 2020

ARBO centrum genomineerd voor FD Gazellen Awards

ARBO centrum is genomineerd voor de FD Gazellen Awards 2020. De FD Gazellen Awards is een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de snelst groeiende jonge onderneming van Nederland. Om alleen al voor een nominatie in aanmerking te komen, moet worden voldaan aan zeer strenge eisen. Nadat ARBO centrum eerder dit jaar al door wist te dringen tot de finale van de Ecommerce50, en hierin werd uitgeroepen tot een van de snelst groeiende online bedrijven van ons land, is nu de volgende nominatie op dit gebied een feit.

 

De FD Gazellen Awards 2020

De FD Gazellen Awards 2020 worden jaarlijks uitgereikt door het Financieele Dagblad en gelden wellicht wel als de belangrijkste prijs op het gebied van groei. Om in aanmerking te komen voor een nominatie, moeten bedrijven aan de strenge eisen van de FD Gazellen Awards voldoen. De nominatie van ARBO centrum voor de prestigieuze FD Gazellen Awards 2020 vormt de kroon op een bijzonder succesvol jaar. 
 
 

De groei van ARBO centrum

Iedereen bij ARBO centrum is trots op de groei en trots op het feit dat deze groei zo wordt opgemerkt. Het is het resultaat van gericht werken volgens een duidelijke visie. ARBO centrum heeft als doel om totaalpartner te zijn op het gebied van Arbo gerelateerde diensten en producten.
 
Hierin spelen onze opleidingen en cursussen een belangrijke rol. Van het behalen van een VCA certificaat tot het verkrijgen van een certificaat voor het besturen van een bedrijfsvoertuig of het volgen van een BHV cursus. De opleidingen van ARBO centrum voorzien in alle behoeften op het gebied van veiligheid op de werkvloer.
 
Naast opleidingscentrum is ARBO centrum ook een kenniscentrum. Zo kunnen wij worden ingeschakeld voor keuringen en inspecties en kunnen wij in-company kennissessies, cursussen en toolboxen geven. Ook op het gebied van Arbo-advies kan men bij onze specialisten terecht.
 
De afgelopen jaren en zelfs maanden zijn er diverse diensten aan ons aanbod toegevoegd. Zo kan men in ARBOwinkel.nl terecht voor alle benodigde veiligheidsproducten en bij Cursusboeken.nl voor boeken voor zelfstudie.
 
“Ik zie de nominatie als een grote motivatie en bevestiging dat wij op de juiste manier bezig zijn. Het is ons doel om de komende jaren verder te blijven groeien.” - John van Haren, oprichter en directeur
 

Een mooie bevestiging

De nominatie voor de FD Gazellen Awards 2020 is voor ARBO centrum een mooie bevestiging van een strategie die werkt. Ook de komende jaren verwacht ARBO centrum te blijven groeien, terwijl er doorlopend gewerkt wordt aan verdere verbetering en uitbreiding van de door ons geboden diensten.