Alle Eendaagse EPT cursus volgen

EPT groepstraining

De trainingslocaties van ARBO centrum vind je door heel Nederland. Je vindt altijd wel een vestiging bij jou in de buurt waar je een eendaagse cursus naar keuze kunt volgen. Het is echter ook mogelijk een incompany training te volgen, waarbij onze gecertificeerde instructeurs bij jou op locatie langskomen. Zeker als je met je hele team een groepstraining wilt volgen, is een incompany training een goede keuze.

 EPT (elektrische pallettruck) cursus op eigen locatie
 Cursustijden naar wens in overleg
 Gemiddelde klanttevredenheid van 9
 Maatwerk EPT cursus

 Offerte aanvragen Stuur een mail


EPT cursus volgen op jouw eigen locatie

Bij een incompany training komen onze instructeurs zoals gezegd bij jou langs op locatie om de EPT cursus of een andere training te geven. Het is alleen mogelijk een incompany training te volgen wanneer jouw locatie beschikt over een theorie- en een praktijkruimte. Informeer naar de voorwaarden om een incompany EPT cursus te volgen op jouw eigen bedrijfslocatie.

Het maximaal aantal deelnemers aan een groepstraining is 12 personen op 1 examinator. Wil je met meer personen deelnemen aan de EPT groepstraining? Dan wordt de training gegeven voor meerdere instructeurs. Tijdens de groepstraining kunnen de instructeurs bovendien inzoomen op bedrijfsspecifieke situaties die normaal gesproken niet worden behandeld tijdens de EPT cursus.

Een EPT groepstraining op maat

Wil je meer weten over de mogelijkheden om op jouw bedrijfslocatie een incompany EPT groepstraining te volgen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van passend advies over de mogelijkheden voor een incompany groepstraining.