Alle Eendaagse EPT cursus volgen

EPT code 95 cursus

Bij ARBO centrum staat veilig werken op nummer één. Met onze cursussen zorgen we er dan ook voor dat je veilig en verantwoord op de werkvloer aan de slag kunt. Wanneer je beroepsmatig een voer- of werktuig gaat besturen waarvoor rijbewijs C1(E), C(E), D1(E) of D(E) noodzakelijk is, moet je aan kunnen tonen dat je beschikt over de aanduiding Code 95. Deze vermelding (met einddatum) wordt achter de voertuigcategorie op je rijbewijs geplaatst. Met de Code 95 toon je aan dat je vakbekwaam bent voor het besturen van dit voertuig. Code 95 is vijf jaar geldig.

Nascholing voor EPT Code 95

Om gebruik te kunnen blijven maken van de vermelding Code 95 ben je verplicht iedere vijf jaar 35 uur nascholing te volgen. Dit geldt ook als je vakbekwaam bent voor twee voertuigen; het is hierbij dus niet nodig om 70 uur nascholing te volgen. De nascholingscursus Code 95 van ARBO centrum is erkend door het CBR en CCV gecertificeerd.

Volg een Code 95 cursus bij jou in de buurt

De trainingslocaties van ARBO centrum bevinden zich door heel Nederland. Vind een vestiging bij jou in de buurt en schrijf je direct in voor onze EPT Code 95 cursus. Heb je vragen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. We staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.