Alle Eendaagse EPT cursus volgen

EPT basiscursus

Bij ARBO centrum staat veiligheid op nummer één. De meeste cursussen in ons aanbod duren slechts een werkdag, waardoor je snel en gemakkelijk de kennis leert die je nodig hebt om veilig aan het werk te gaan. Wil je een basiscursus voor de EPT volgen? Dan ben je bij ARBO centrum aan het juiste adres.

Aan de slag met de elektrische pallettruck

De afkorting ‘EPT’ staat voor elektrische pallettruck. Dit werktuig wordt veel gebruikt in magazijnen om goederen te verplaatsen. Het is hetzelfde werktuig als de handpallettruck, maar dan in de elektrische variant. Het werktuig is daardoor gemakkelijk te bedienen en heeft maar weinig duw- en trekkracht nodig. In de EPT basiscursus leer je alles wat je moet weten om de elektrische pallettruck veilig te bedienen. Zodra je de cursus succesvol hebt afgerond, ontvang je je certificaat. Dit certificaat is vijf jaar geldig.

Volg de EPT basiscursus op locatie

De EPT cursus wordt vaak gevolgd als uitbreiding op de heftruckcursus, maar het is uiteraard ook mogelijk om de cursus afzonderlijk te volgen. Je kunt de EPT basiscursus volgen op een van onze trainingslocaties door heel Nederland, maar het is ook mogelijk een incompany training te volgen. In dat geval komen onze gecertificeerde instructeurs bij jou langs op locatie om de cursus te geven. Informeer naar de mogelijkheden voor een incompany EPT cursus op jouw locatie.

Contact opnemen met ARBO centrum

Wil je meer weten over de EPT basiscursus van ARBO centrum? Vul dan ons contactformulier in of neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers. We staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.