Cursusboek BHV

Ga jij een BHV cursus doen? Of een herhalingscursus BHV? Dan is het cursusboek BHV een aanrader om jezelf goed voor te bereiden.

Met het BHV cursusboek kan je alle theorie alvast doornemen en leren. Ook als je de BHV herhaling gaat doen is het prettig om je kennis voorafgaand aan de cursusdag weer even op te frissen. Je zult het theorie examen na het lezen en leren van dit boek met zelfvertrouwen tegemoet gaan.

Wat is BHV?

BHV staat voor BedrijfsHulpVerlening, het hulp bieden en verlenen aan personen binnen een bedrijf. Elk bedrijf in Nederland met personeel is verplicht BHV’ers op te leiden, er moet tijdens werkuren minstens één BHV’er aanwezig zijn.

Lees meer over "Wat is BHV?"

Voor wie is een BHV cursus?

Een ieder die een BHV opleiding wil doen. Het kan zijn dat dit in opdracht van je werkgever is, of misschien wil je het zelf? Wanneer je het BHV diploma hebt heb je voldoende kennis en vaardigheden om eerste hulp te bieden tijdens een noodsituatie. Van het blussen van een brand, tot aan een ontruiming van een (gedeelte) pand. Maar ook het aanleggen van een verband of zelfs het reanimeren van een persoon. Uiteraard moet je in noodsituaties altijd de hulpdiensten erbij halen, maar jij als BHV’er kan de eerste cruciale handelingen verrichten bij bijvoorbeeld het redden van een leven.

Wat kun  je verwachten van het BHV cursusboek?

Als je dit boek volledig hebt doorgenomen dan ben je helemaal voorbereidt en klaar voor je BHV cursus.

In het boek vind je onder andere de volgende onderwerpen:

Bestel cursusboek via de mail of tijdens het inschrijven voor een cursus.

Bestel via onze webshop