Alle Reachtruck cursus

Reachtruck code 95 cursus

Duur dag (minimaal 7 cursus uren)

Volg een reachtruck Code 95 cursus bij ARBO centrum

Voor het beroepsmatig besturen van een voertuig waarvoor rijbewijs C1(E), C(E), D1(E) of D(E) noodzakelijk is, is Code 95 verplicht. De aanduiding Code 95 (met einddatum) wordt achter de voertuigcategorie op het rijbewijs geplaatst. Met de Code 95 toon je aan dat je vakbekwaam bent voor het besturen van dit voertuig. Code 95 is vijf jaar geldig.

Nascholing Code 95

Voor Code 95 is het nodig om iedere vijf jaar 35 uur nascholing te volgen. Alleen dan kun je beroepschauffeur blijven. Als je zowel voor de bus als vrachtwagen vakbekwaam bent, hoef je geen 70 uur, maar slechts 35 uur nascholing te volgen. De nascholingscursus Code 95 van ARBO centrum zijn erkend door het CBR en zijn CCV gecertificeerd.

Vind een trainingslocatie van ARBO centrum bij jou in de buurt

ARBO centrum heeft vestigingen door het hele land. Daardoor kun je altijd een Code 95 bij jou in de buurt volgen. Lees verder op onze website voor de beschikbare trainingslocaties. Wil je meer weten over de Code 95 reachtruck cursus? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.