Alle Keuren van blusmiddelen, AED's

Brandblusser keuren

Wij komen langs om te keuren

De brandblusser keuren en daarvoor op zoek naar een ervaren specialist? Wij verzorgen de keuring van de brandblusser en zorgen er op die manier voor dat je daar weer veilig en volgens de belangrijke richtlijnen gebruik van kunt maken.

Vraag je je af hoe vaak je de brandblusser moet laten keuren? Het is verplicht om een brandslanghaspel ieder jaar te keuren. Een handblusser moet om het jaar gekeurd worden, om daar vervolgens weer twee jaar gebruik van te kunnen maken.

We zijn gespecialiseerd in de diverse keuringen. Onze keurmeester maakt een afspraak en komt bij je langs. Op die manier kunnen we alle handblussers en brandslanghaspels in één keer keuren, zodat je daarmee netjes voldoet aan de wettelijke verplichtingen.

Brandblusser controle

Wij voeren de brandblusser controle voor je uit, zodat we die volgens de voorschriften kunnen goedkeuren. En blijkt uit de controle van brandblussers dat die op dat moment niet aan de eisen voldoen? Dan keuren we die af en geven we aan hoe je wél weer aan de eisen kunt voldoen.

We stellen na de keuring een keuringsrapport op. Kunnen we de apparatuur goedkeuren? Dan krijg je daarvoor ons ARBO Centrum keurmerksticker. Als we een onderdeel niet kunnen goedkeuren adviseren we om die te vervangen of te vernieuwen. Uiteraard brengen we je in dat geval graag op de hoogte van ons assortiment van ARBO Winkel. Je kunt online alle BHV-artikelen bestellen die je nodig hebt, als uit de brandblusser controle blijkt dat die aan vervanging toe zijn.

Kosten keuren brandblusser  

Benieuwd naar de kosten? De brandblusser keuren prijs hangt af van het aantal stuks dat je wilt laten controleren. We kunnen een enkele brandblusser keuren voor €32,50. Wil je meer dan 50 stuks laten keuren? Dan is dit al mogelijk vanaf €9,50 per stuk.

Op die manier houden we de brandblusser keuren kosten graag laag. We combineren zoveel mogelijk onderdelen, om je daar voor een scherpe prijs mee van dienst te kunnen zijn. Uiteraard netjes volgens de wettelijk verplichte richtlijnen die er gelden.

Brandblusser keuren volgens de wetgeving verplicht 

Benieuwd naar de keuring van brandblussers en wetgeving op dit gebied? Het is verplicht om de brandblussers jaarlijks of om het jaar te laten keuren, afhankelijk van het type. De wetgeving voor de keuring van brandblussers stelt dat je brandslanghaspels ieder jaar moet laten controleren. Een handblusser dien je om het jaar te laten controleren. Op die manier voldoe je voor het onderhoud aan de brandblussers wetgeving, iets waar we je graag bij helpen.

Meteen een afspraak maken of vragen over de mogelijkheden? Neem contact met ons op, dan vertellen we je graag meer.