BHV cursus in Groningen

BHV-er worden? Dat kan door een BHV cursus in Groningen te volgen.

Haal het BHV certificaat, de BHV cursus duurt slechts een dag. Na het positief afronden van het theorie- en praktijkexamen is de cursist officieel bedrijfshulpverlener. Dankzij de cursus bedrijfshulpverlening ben je op de hoogte van alle benodigde kennis om bij calamiteiten op te kunnen treden.

Tijdens de cursus BHV wordt alle relevante theorie behandeld en direct geoefend met praktijkgerichte oefeningen. In de Arbowet staat beschreven dat werkgevers verplicht zijn om een of meerdere werknemers op te leiden tot BHV-er.

BHV cursus inhoud in Groningen

De cursus inhoud van de BHV cursus in Groningen komt overeen met andere BHV cursussen. Bij elke BHV cursus zijn er verplichte onderdelen welke een beginnend BHV-er moet leren. Als deze onderdelen zijn behandeld en positief zijn afgerond met een examen mag de cursist zich bedrijfshulpverlener noemen.

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden van de BHV-er zijn: het verlenen van eerste hulp, toepassen van de stabiele zijligging, uitvoeren van reanimatie met AED, levensreddende handelingen bij EHBO en brand en ontruiming. De ARBOwet stelt eisen aan de kennis en vaardigheden van een BHV-er. Het volgen van een BHV cursus in Groningen is de manier voor werknemers in Groningen en de regio om aan deze eisen te voldoen. Volg een BHV cursus in Groningen voor het vereiste kennisniveau en het aanleren van de vereiste vaardigheden.

De kennis en vaardigheden die tijdens de BHV cursus in Groningen worden opgedaan, verzekeren cursisten ervan dat zij in geval van calamiteiten, ongelukken, verwondingen en gevaarlijke of levensbedreigende situaties adequaat kunnen handelen.

De basiscursus behandelt alle benodigde onderdelen. Zo worden medewerkers van organisaties opgeleid tot goede BHV-ers. Bedrijfshulpverleners waar iedereen binnen het bedrijf op terug kunnen vallen. De gediplomeerde BHV-ers weten exact wat te doen in alle gevallen waarbij EHBO, andere vormen van hulpverlening, reanimatie, brandbestrijding en evacuatie van het pand nodig zijn.

BHV herhaling in Groningen

BHV herhaling in Groningen wordt meerdere malen per jaar gegeven. Er is altijd een geschikt moment te vinden om de BHV cursus in Groningen te volgen. BHV herhaling is verplicht om de opgedane kennis en vaardigheden op peil te houden.

BHV basis in Groningen

BHV herhaling in Groningen wordt verzorgd voor medewerkers die reeds in het bezit zijn van een geldig BHV certificaat. De BHV basis wordt ook aangeboden. Deze BHV cursus in Groningen is speciaal voor medewerkers die de intentie hebben om BHV-er te worden. Medewerkers die het BHV basis certificaat halen, kunnen het jaar daarop terecht voor het volgen van een BHV herhalingscursus.

BHV locatie in Groningen

Voor medewerkers die op zoek zijn naar een cursus voor BHV in de provincie Groningen, biedt de cursus BHV in Groningen uitkomst. Deze BHV cursus wordt gegeven voor Groningen en de wijde regio. De cursus kan worden gevolgd op meerdere externe cursuslocaties, maar kan ook in de eigen organisatie worden gevolgd. Zo kunnen de theorie en de praktijkoefeningen direct op eigen locatie worden toegepast. Voor zowel de basiscursus als de herhalingscursus geldt dat deze gegeven kan worden aan een enkele medewerker, meerdere medewerkers of complete groepen.

Offerte aanvragen op locatie Direct inschrijven