Alle BHV cursus

BHV groepstraining

Cursus specifiek met jullie groep

Eendaagse BHV groepstraining van ARBO centrum

Als werkgever ben je verplicht bedrijfshulpverlening te organiseren, zodat werknemers in geval van gevaarlijke situaties goed zijn voorbereid. Je kunt de BHV cursussen van ARBO centrum volgen op een van onze trainingslocaties in Nederland, maar het is ook mogelijk om een incompany cursus te volgen. In dat geval komen onze gecertificeerde instructeurs bij jou langs op locatie om een groepstraining te geven aan het hele team.

 BHV cursus op eigen locatie
 Cursustijden naar wens in overleg
 Gemiddelde klanttevredenheid van 9
 Maatwerk BHV cursus

 Offerte aanvragen Stuur een mail


Coronaproof een BHV cursus volgen?

Ook tijdens de Covid-19 pandemie kunt u bij ons veilig de BHV cursus volgen. Benieuwd welke maatregelen wij genomen hebben? Bekijk hieronder de video.

Voorwaarden voor een incompany BHV cursus

Voor het volgen van een incompany training dient de bedrijfslocatie te voldoen aan een aantal voorwaarden. Zo is het belangrijk dat je beschikt over een theorie- en een praktijkruimte. Wil je meer weten over de voorwaarden voor een incompany BHV cursus? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Aan een incompany training kunnen maximaal 15 personen deelnemen bij 1 examinator op een gehele cursusdag. Wil je op één dag meer personen aan de cursus laten deelnemen? Dan wordt de training gegeven door meerdere instructeurs. Zo makkelijk kan het zijn! 

Kosten BHV groepstraining

De herhalingscursus BHV is al te realiseren in een dagdeel van ongeveer 4 uur voor het tarief vanaf €645,- excl. btw. Nog geen ervaring en een eerder behaald certificaat? Dan is de BHV basiscursus het meest voor de hand liggend. De BHV basiscursus is een ééndaagse cursus welke ongeveer 7 uur in beslag neemt.

Meer informatie over de BHV groepstraining

Heb je een vraag over de BHV groepstraining van ARBO centrum of wil je meer weten over een van onze andere cursussen? Neem contact met ons op via e-mail of telefoon.