Alle BHV cursus

BHV cursus in het Engels

cursus in het Engels

Engelstalige BHV cursus van ARBO centrum

Speciaal voor werknemers die moeite hebben met de Nederlandse taal heeft ARBO centrum een Engelstalige BHV cursus ontwikkeld. De BHV cursus in het Engels voldoet aan alle richtlijnen is en officieel erkend. Hiermee zijn onze cursussen toegankelijk voor een groot publiek en dragen we nog verder bij aan onze belangrijkste missie: veilig werken.

Coronaproof een BHV cursus volgen?

Ook tijdens de Covid-19 pandemie kunt u bij ons veilig een BHV cursus volgen. Benieuwd welke maatregelen wij genomen hebben? Bekijk hieronder de video.

BHV cursus toegankelijk voor iedereen

Veilig werken staat bij ARBO centrum namelijk op nummer één. Dankzij onze Engelstalige BHV cursussen is iedereen in staat zijn BHV certificaat te behalen. Behalve de BHV cursus zijn ook andere cursussen in ons aanbod beschikbaar in de Engelse taal.

Deelnemen aan de BHV cursus in het Engels?

Wil je een Engelse BHV cursus volgen? Dan willen we je vragen van tevoren contact met ons op te nemen, zodat we de cursus en het examen kunnen voorbereiden. Zowel de theorie- als het praktijkgedeelte wordt in het Engels behandeld en ook het examen is Engelstalig.

Meer weten over de BHV cursus van ARBO centrum

Ontvang je graag meer informatie over de BHV cursus van ARBO centrum in het Engels? Neem dan contact met ons op. Ben je op zoek naar een cursus in een andere vreemde taal, zoals Pools, Frans of Duits? Informeer naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers. We helpen je graag een cursus te vinden die bij je past om de veiligheid op de werkvloer te vergroten.