BHV cursus in Overijssel

BHV-er worden in Overijssel? Volg de BHV cursus in Overijssel  bij ARBO centrum. In maar een dag een BHV certificaat halen op een ARBO centrum vestiging bij jou in de buurt. kom naar onze vestiging in Overijssel en word bedrijfshulpverlener. Woon je in Overijssel, volg dan een veiligheidscursus op onze vestiging in Overijssel. ARBO centrum geeft onder andere BHV cursus in slechts een dag!

Na het volgen van de eendaagse cursus sluit je de dag af met een theorie- en praktijkexamen. Worden beide examens positief afgesloten dan is de cursist officieel bedrijfshulpverlener. Dankzij de cursus bedrijfshulpverlening is de cursist op de hoogte van alle benodigde kennis en vaardigheden om bij noodgevallen en calamiteiten op te kunnen treden als bedrijfshulpverlener. Tijdens de cursus BHV in Overijssel behandelen we alle relevante en verplichte theorie en wordt er direct geoefend met praktijkgerichte oefeningen. In de ARBOWet staat dat werkgevers verplicht zijn om een of meerdere werknemers op te leiden tot BHV- er. Een BHV cursus in Overijssel sluit perfect aan op wat er van de werkgever verwacht wordt.

BHV cursus inhoud in Overijssel

De cursus inhoud van de BHV cursus in Overijssel zal vergelijkbaar zijn met andere BHV cursussen. Bij elke BHV cursus zijn er verplichte onderdelen welke de cursist, ofwel beginnend bedrijfshulpverlener moet leren. Wanneer deze onderdelen zijn behandelt in zowel theorie als praktijkoefeningen zal er een examen volgen. Wanneer het theorie- en praktijkexamen goed zijn afgerond mag de cursist zich bedrijfshulpverlener noemen. De ARBOwet stelt eisen aan wat een bedrijfshulpverlener moet kunnen en moet weten.

Het volgen van een BHV cursus in Overijssel is de juiste keuze voor werknemers, in Overijssel en de regio, om aan deze eisen te voldoen. De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden van de BHV-er zijn: het verlenen van eerste hulp, uitvoeren van reanimatie met AED, toepassen van de stabiele zijligging, levensreddende handelingen bij EHBO en brand en ontruiming. Volg een BHV cursus in Overijssel om de theoretische kennis op te doen en belangrijke BHV vaardigheden te leren.

De kennis en vaardigheden die tijdens de BHV cursus in Overijssel worden geleerd, zorgen ervoor dat cursisten weten hoe zij als BHV’er in noodsituaties, bij ongelukken, verwondingen en gevaarlijke of levensbedreigende situaties direct en juist kunnen handelen.

De basiscursus behandelt alle vereiste onderdelen. Zo worden medewerkers van organisaties opgeleid tot goede BHV-ers. Bedrijfshulpverleners zijn er voor iedereen die in en rond het bedrijfspand aanwezig zijn, zowel personeel als bezoekers. De gediplomeerde BHV-ers weten wat te doen in alle gevallen waarbij reanimatie, EHBO, brand bestrijding of andere vormen van hulpverlening, en evacuatie van het pand nodig zijn.

BHV herhaling in Overijssel

BHV herhaling in Overijssel wordt elke maand meerdere malen gegeven. Er is altijd een moment te vinden om de BHV cursus in Overijssel te volgen. BHV herhaling is verplicht om de opgedane kennis en vaardigheden helder en geoefend te houden. Kom de BHV herhalingscursus Overijssel volgen bij ARBO centrum.

BHV basis in Overijssel

De BHV basis wordt in Overijssel aangeboden. Deze BHV cursus in Overijssel is speciaal voor medewerkers die de intentie hebben om BHV-er te worden. Medewerkers die het BHV basis certificaat halen, kunnen het jaar daarop terecht voor het volgen van een BHV herhalingscursus. BHV herhaling in Overijssel is er voor medewerkers die al in het bezit zijn van een geldig BHV certificaat en deze moeten herhalen om bedrijfshulpverlener te blijven.

BHV locatie in Overijssel

Voor medewerkers, werkend of wonend in Overijssel, die een cursus BHV gaan volgen is er de cursus ‘BHV in Overijssel. Deze BHV cursus wordt gegeven voor Overijssel en de wijde regio Overijssel. De cursus wordt gegeven op meerdere cursuslocaties, maar kan ook op uw eigen bedrijfsvestiging worden gevolgd. De BHV incompany cursus. Zo worden de theorie- en praktijkoefeningen direct op eigen locatie toegepast. Voor de basiscursus en tevens de herhalingscursus geldt dat deze gegeven kan worden aan een enkele medewerker, meerdere medewerkers of complete groepen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen op locatie Direct inschrijven