BHV cursus in Noord-Holland

BHV-er worden in Noord Holland? Dat kan door een BHV cursus in Noord Holland te volgen. In slechts een dag een BHV certificaat halen op een ARBO centrum vestiging bij jou in de buurt, kom naar onze vestiging in Noord Holland. Woon je in Amsterdam, Alkmaar, Haarlem of elders in Noord Holland, volg dan een veiligheidscursus op onze vestiging in Noord Holland.

Bij ARBO centrum volg je een BHV cursus in slechts een dag! Na het positief afronden van het theorie- en praktijkexamen, is de cursist officieel bedrijfshulpverlener. Dankzij de cursus bedrijfshulpverlening is de cursist op de hoogte van alle benodigde kennis en vaardigheden om bij noodgevallen op te kunnen treden. Tijdens de cursus BHV in Noord Holland behandelen we alle relevante en verplichte theorie en wordt er direct geoefend met praktijkgerichte oefeningen. In de ARBOWet staat beschreven dat werkgevers verplicht zijn om een of meerdere werknemers op te leiden tot BHV- er. Een BHV cursus in Noord Holland sluit perfect aan op wat er van de werkgever verwacht wordt.

BHV cursus inhoud in Noord Holland

De cursus inhoud van de BHV cursus in Noord Holland zal overeen komen met andere BHV cursussen. Bij elke BHV cursus zijn er verplichte onderdelen welke de cursist, ofwel beginnend BHV- er moet leren. Wanneer deze onderdelen zijn doorgenomen, geoefend en positief afgerond zijn met een examen mag de cursist zich bedrijfshulpverlener noemen.

De ARBOwet stelt eisen aan de kennis en vaardigheden van een BHV-er. Het volgen van een BHV cursus in Noord Holland is de juiste keuze voor werknemers, in Noord Holland en de regio, om aan deze eisen te voldoen. De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden van de BHV-er zijn: het verlenen van eerste hulp, uitvoeren van reanimatie met AED, toepassen van de stabiele zijligging, levensreddende handelingen bij EHBO en brand en ontruiming. Volg een BHV cursus in Noord Holland om de juiste kennis op te doen en het aanleren van belangrijke BHV vaardigheden.

De kennis en vaardigheden die tijdens de BHV cursus in Noord Holland worden geleerd, verzekeren cursisten ervan dat zij in noodsituaties, bij ongelukken, verwondingen en gevaarlijke of levensbedreigende situaties direct en juist kunnen handelen. De basiscursus behandelt alle vereiste onderdelen. Zo worden medewerkers van organisaties opgeleid tot goede BHV-ers. Bedrijfshulpverleners zijn er voor iedereen die in en rond het bedrijfspand aanwezig zijn, zowel personeel als bezoekers. De gediplomeerde BHV-ers weten wat te doen in alle gevallen waarbij reanimatie, EHBO, brand bestrijding of andere vormen van hulpverlening, en evacuatie van het pand nodig zijn.

BHV herhaling in Noord Holland

BHV herhaling in Noord Holland wordt elke maand meerdere malen gegeven. Er is altijd een moment te vinden om de BHV cursus in Noord Holland te volgen. BHV herhaling is verplicht om de opgedane kennis en vaardigheden helder en geoefend te houden.

BHV basis in Noord Holland

De BHV basis wordt in Noord Holland aangeboden. Deze BHV cursus in Noord Holland is speciaal voor medewerkers die de intentie hebben om BHV-er te worden. Medewerkers die het BHV basis certificaat halen, kunnen het jaar daarop terecht voor het volgen van een BHV herhalingscursus. BHV herhaling in Noord Holland is er voor medewerkers die al in het bezit zijn van een geldig BHV certificaat en deze moeten herhalen.

BHV locatie in Noord Holland

Voor medewerkers die een cursus BHV gaan volgen is er de cursus ‘BHV in Noord Holland’. Deze BHV cursus wordt gegeven voor Noord Holland en de wijde regio Noord Holland. De cursus wordt gegeven op meerdere externe cursuslocaties, maar kan ook in de eigen organisatie worden gevolgd. De BHV incompany cursus. Zo worden de theorie- en praktijkoefeningen direct op eigen locatie toegepast. Voor de basiscursus en tevens de herhalingscursus geldt dat deze gegeven kan worden aan een enkele medewerker, meerdere medewerkers of complete groepen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen op locatie Direct inschrijven