BHV cursus in Gelderland

Volg onze BHV cursus in Gelderland en word bedrijfshulpverlener. Het BHV certificaat kan in een dag worden gehaald op een ARBO centrum vestiging bij jou in de buurt? Kom naar onze vestiging in Gelderland en volg de BHV opleiding. Woon je in de regio Gelderland, volg dan een veiligheidscursus op onze vestiging in Gelderland. Bij ARBO centrum volg je een BHV cursus in slechts een dag!

In één dag wordt zowel de theorie als de praktijk behandelt. Wanneer beide onderdelen zijn afgerond met een BHV examen is de cursist officieel bedrijfshulpverlener. Met een cursus bedrijfshulpverlening is de medewerker op de hoogte van alle kennis en vaardigheden, welke de ARBOWet stelt, om bij noodgevallen en calamiteiten op te kunnen treden. Tijdens de BHV opleiding in Gelderland behandelen we alle relevante en verplichte theorie en wordt er direct geoefend met praktijkgerichte oefeningen. Kleine brandjes blussen, of het aanleggen van verband, maar ook levensreddend reanimeren met daarbij het gebruik van een AED zijn een aantal handeling die een BHV- er moet  beheersen.

In de ARBOWet staat beschreven dat werkgevers verplicht zijn om een of meerdere werknemers op te leiden tot BHV- er. Een BHV cursus in Gelderland is het antwoord op wat er van de werkgever verwacht wordt.

BHV cursus inhoud in Gelderland

De inhoud van de BHV cursus in Flevoland zal niet veel verschillen van andere BHV cursus aanbieders. Dit omdat aan elke BHV cursus verplichte onderdelen zijn gekoppeld welke de cursist, ofwel beginnend BHV- er moet leren. Wanneer deze onderdelen behandeld, geoefend en afgerond zijn met een goed examen mag de cursist zich bedrijfshulpverlener noemen. Na het positief afronden van de cursus BHV in Flevoland ontvangt de cursist het certificaat.

De ARBOWet stelt eisen aan wat een BHV-er moet weten en beheersen. Het volgen van een BHV opleiding in Flevoland is de juiste keuze voor werkgevers en werknemers, in Flevoland en de regio, om aan deze eisen te voldoen. De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden welke een BHV-er heeft zijn: het verlenen van eerste hulp, uitvoeren van reanimatie met AED, toepassen van de stabiele zijligging, levensreddende handelingen bij EHBO, brand en ontruiming. Volg een BHV cursus in Flevoland om de juiste kennis op te doen over BHV en het aanleren van alle belangrijke BHV vaardigheden.

Na het volgens van een BHV cursus in Flevoland is de cursist in staat om correct en direct te kunnen reageren en handelen in geval van noodsituaties, bij (bedrijfs)ongevallen, verwondingen en gevaarlijke of levensbedreigende situaties. Tijdens de basiscursus BHV in Flevoland worden alle vereiste onderdelen behandelt. Zo worden medewerkers van organisaties opgeleid tot goede BHV-ers. Bedrijfshulpverleners zijn er voor iedereen die in en rond het bedrijfspand aanwezig zijn, zowel personeel als bezoekers. De gediplomeerde BHV-ers beheersen de vaardighedden om te weten wat te doen in gevallen waarbij reanimatie, EHBO, brand bestrijding of andere vormen van hulpverlening, en evacuatie van het pand nodig zijn.

BHV herhaling in Gelderland

BHV herhaling in Flevoland word,t op onze ARBO centrum locatie in Flevoland, elke maand meerdere malen georganiseerd. Er is altijd een moment te vinden om de BHV cursus in Flevoland in te plannen en te volgen. In de ARBOWet staat dat BHV herhaling verplicht is om opgedane kennis en vaardigheden op te frissen, te herhalen en geoefend te houden.

BHV basis in Gelderland

De BHV basis wordt in Flevoland aangeboden. Deze BHV opleiding in Flevoland is speciaal voor medewerkers die BHV-er willen worden. Medewerkers die het BHV basis certificaat halen, kunnen het jaar daarop terecht voor het volgen van een BHV herhalingscursus. BHV herhaling in Flevoland is er voor medewerkers die al in het bezit zijn van een geldig BHV certificaat en deze moeten herhalen. De BHV herhalingscursus wordt elke maand meerdere malen georganiseerd op onze locatie in Flevoland.

BHV locatie in Gelderland

Voor medewerkers die een cursus BHV gaan volgen is er de cursus ‘BHV in Flevoland’. Deze BHV cursus wordt gegeven in Flevoland voor de gehele regio, van Nijmegen tot Apeldoorn, van Arnhem, naar Ede tot Barneveld. De cursus wordt gegeven op meerdere van onze externe cursuslocaties, maar kan ook in de eigen organisatie worden gevolgd. De BHV incompany cursus. Zo worden alle BHV oefeningen direct op eigen locatie toegepast. Voor de basiscursus en tevens de herhalingscursus geldt dat deze gegeven kan worden aan een enkele medewerker, meerdere medewerkers of complete groepen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen op locatie Direct inschrijven